Re: Мій гараж

Вилка по описанию — кошер img/bs
А это img/ap Не, ну интересно на макете увидеть будет. Как ни смешно, может оказаться неплохо.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Макет:

Мій гараж

Якось не дуже той винос дивиться, занадто масивний. Система інша буде, в цеї трохи зірка завелика. Руль тоже фз який буде. І за тормоза ше думаю чи вібряки чи кантіки краще ставити.

А вот у меня вынос пока отторжения не вызывает. А что массивность? Манетки, троссиков куча — это всё замаскирует. А вот руль... Раз уж классика  МТБ, так нужно что-то оттуда. Типа палки, но они такие были не прямые, а градусов 20 назад.

А ещё пришёл в голову руль с выносом сварной...  блин, фото не найду быстро..
Короче, от вертикальной трубы выноса вперед расходятся V-образно две трубки, и к ним уже руль приварен. Вроде классика..

Мой гараж

kisa, это?

Просто якшо той винос лишати,  тоді руль треба сильно назад заведений ставити, довжина верхньої труби 60 см  + плюс сам винос довгий дуже.

Юрийimg/bs  img/thank
Arioh, а, таки оно длинное. Я думал — искажение фото. Но тогда палки были заведены назад. Вот коллега Юрий показал то, что мне кажется мтбшной классикой — там тоже выносит мощно, но руль заведен назад в виде перегнутой палки. Такие рули есть и отдельно. Вот такой в Вашем выносе должен быть хорош.
А от обычного вела, с загнутыми назад грипсами  img/doubt

Мой гараж

Роздивився, шось таке думаю можна знайти на барахолці, в нас впринципі більша половина єврохламу від старих мтб в основному. Ше як варіант маю стальний метелик.

Я вот тут ше паралельно з Міфою хочу нарешті оприділитись, бо турінга і тим більше циклокроса з неї не получилось нормального. Вот пробую шось типу легкого круізера з неї зробити. Просто рама хоть і по геометрії похожа на турінгову, але реально на ходу вона мягша як довга дорожня, і вилка дуже мягка. Розгін в неї так собі, зато накат дуже хороший. На тонкій резині не подобалась мені вона, все ж стокові шини з заводу на них 37мм ставили.

Мій гараж

Якось так . Руль і винос з чеха тимчасово поставив для примірки.

Україна на тих мішленах тепер чисто зимовий вел. Якраз Львів засипало снігом позавчора, вчасно я резину поміняв. На ходу взагалі не замітно, шо кругом сніг і ожеледиця  img/ab . Реально резина всесезонна.

Spoiler

сенсей Кувахара перевернувся у домовині

Мій гараж

Отакий винос має бути на ньому. І сідло. Або схожі. Були у Лєгіна, напишіть, може ще є.
Гальма-краще ві. В мене лежить на одне колесо, захочете — підкину чи виміняю. Кантіки слабші, але в порівнянні з ві не збирають на себе так багато болота шо блокують колесо.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

alonso_forgotten пишет:

Отакий винос має бути на ньому

Так рама очень длинная, нужно что-то с рулём решить в первую очередь. Может придётся вынос покороче сочинять...

Мой гараж

57см все ж рама, переміряв тільки шо, напевно з якоюсь іншою перепутав  img/as . Але все одно винос від сідла далеко дуже. На Україні навіть трохи ближче стоїть.

alonso_forgotten, А з сідлом то шо не так? Я фз навіщо ставити під середню посадку і широкі колеса жорстке спортивне сідло, я ж не на змагання його збираю  img/bk .

Arioh, я б ще зрозумів черпак, але не пружини.
Плюс до всього, знову ж таки, це мтб, те шо він довгий — це для того шоб можна було або зависати ззаду переносячи вагу, або стоячи на педалях піднімати заднє шоб не було надто коротко. Або він просто не вашого розміру. Винос амо точно задовгий, і тим більше з такими покрами не розумію нашо там амо, а класичне 90-100 мм як на фото буде нормально.

Spoiler

Виробник же не дурень. Це як турист ліпити на високих ободах. Зробіть його як треба, а тоді вже шукайте рішення під себе шоб не спаскудити концепцію

.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

alonso_forgotten,  Та вот іменно, шо вел для бездоріжжя, нашо позбавляти його комфорту жорстким сідлом. Винос можна і поміняти, то таке, який валявся дома такий і поставив для примірки, амортизацію там і заблокувати можна, все регулюється.

Arioh, вынос стальной же. Укоротить?
Он вполне подходит по сути и эпохе.

Мертвец Джонни, Хромолевий. Та впринципі якшо заведену назад палку поставити як на фото з галереї  то якраз норм по довжині мав би бути по прикидкам.