Re: Мій гараж
Так я тормоз викинув з неї). Зато колесо жорстке — діаметр фланця десь поза 100мм. Ше б наперед дістати якусь стальну втулку з високими фланцями.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 18 19 20 21 22 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Так я тормоз викинув з неї). Зато колесо жорстке — діаметр фланця десь поза 100мм. Ше б наперед дістати якусь стальну втулку з високими фланцями.
А, прикольно.
Дык тоже из барабанных подберите. Заодно тормоз.
Так обід на 32 спиці(. Хотілось би його лишити, він анодований, і дорожки тормозні неубіваємі.
Интересная конструкция натяжителей надо себе что-то подобное смастерить. Они вверх/вниз не сползают? или под винт пропилен небольшой паз в дропе?
Проїхався нарешті, сподобалось, він реально сам їде)
Я теж у п’ятницю спробував фікс (дякую leonyar за можливість проїхати на Дубровському), так, їде він сам, а от зупиняється дуже неохоче
murabel, Не сповзають, вони досить міцно зафіксовуються на дропах.
Додано: 02-10-2017 13:28:22
MWL, Так знявши ноги з педалей і без заднього тормоза можна їхати, передній ж є).
А якщо залишить гальма, то зі схилу можна їхати знявщи ноги з педалей
Осторожно, видео!
Нарешті добився повного балансу й гармонії від своїх дорожників. Поміняв колеса місцями на Мінську і Україні:
Мінськ тепер всепогодний турінг-всюдихід. Поідеї і зимою на ньому норм має бути їздити. Переднє колесо перешприхував на барабан. Руль метелик поставив, барани шось взагалі не пруть, а метелик зручний досить.
Україна на тих 630 колесах літає як дурна, думаю ше ті шемонівські трикутні педалі поставити і якісь полутукліпси до них приколхозити. Ну і по мелочі доробити дешо треба — ручку тормозну якусь класичну поставити, руль з виносом відполірувати і т.д. , та і Мінськ тоже трохи допилити ше треба. Навіть подумую, а чи не зафіксити Україну, впринципі справжні паф рейсери і були фіксами всі, вели з вільним ходом вроді називались — "Road racer" чи шось типу того.
Назву нарешті Україні придумав — "Чорна Перлина" якраз в пару до "Летючого голандця" .
Як враження від барабанної втулки? Бо дивлюсь на ваше оголошення на олх і хочеться таку втулку, хоч і нема куди її ставити.
Как говорится, были бы кости... была бы втулка, а велосипед нарастет
Как по мне, барабан идеальное решение для крокодиловодства. Не требует вмешательства в вилку, не нужно к ней ничего припаивать или приваривать. Не боится плохой погоды и грязи.
shvorak, та трохи лотерея ті барабани деякі потужні деякі так собі, незалежно від моделі і фірми, дехто з колег колодки допилював для більшої потужності, саме цю втулку ше не опробував, тільки колесо зібрав сьогодні.
shvorak, минулої суботи на ринку купив для тещі німецьку дамку 88 року випуску на рамі "міксті", спереду стальна барабанна арчер, ззаду 3-ш сакс. Їхав з ринку на ній- чуть стоппі не зробив при випробуванні- гальмує супер.
Начинают нравиться оба
Як не дивно, але Україні пасує ця передня втулка з високим фланцем І в цілому симпатичний апарат виходить.
Страницы Назад 1 … 18 19 20 21 22 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж