Re: Мій гараж

Так я тормоз викинув з неї). Зато колесо жорстке —  діаметр фланця десь поза 100мм. Ше б наперед дістати якусь стальну втулку з високими фланцями.

А, прикольно.
Дык тоже из барабанных подберите. Заодно тормоз.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Так обід на 32 спиці(. Хотілось би його лишити, він анодований, і дорожки тормозні неубіваємі.

Arioh пишет:

Так я тормоз викинув з неї

Тоді вона викликає велике здивування  img/bm
А якщо залишить гальма, то зі схилу можна їхати знявщи ноги з педалей  img/bd
і цим викликати здивування перехожих
Мій гараж

Spoiler

Налицо главный недостаток фиксированной передачи – неудобство велосипеда без холостого хода, у которого невозможно остановить педали на ходу (пока не придумали свободный ход, велосипеды даже имели специальные подножки для отдыха ног, а изобретение свободного хода стало истинной революцией).

Мій гараж

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Интересная конструкция натяжителей img/ab надо себе что-то подобное смастерить. Они вверх/вниз не сползают? или под винт пропилен небольшой паз в дропе?

Горец: "Украина" 111-441 (короткая) 1990 г. с планетаркой Nexus-3
Ветерок: "Старт-шоссе" 1986 г. (2х7, дуалы)
В-37: "Спутник" В-37 1967 г. сингл (торпедо)
Лыбидь: Ардис Либыдь "Handmade in Ukraine", 1998, сингл 46/19

Arioh пишет:

Проїхався нарешті, сподобалось, він реально сам їде)

Я теж у п’ятницю спробував фікс (дякую leonyar за можливість проїхати на Дубровському), так, їде він сам, а от зупиняється дуже неохоче img/ab

murabel, Не сповзають, вони досить міцно зафіксовуються на дропах.

Додано: 02-10-2017 13:28:22

MWL, Так знявши ноги з педалей і без заднього тормоза можна їхати, передній ж є).

MWL пишет:

А якщо залишить гальма, то зі схилу можна їхати знявщи ноги з педалей 

Осторожно, видео!  img/ag

Ищу крылья на турист, переднее крыло и щиток цепи на Минск В-114.

Нарешті добився повного балансу й гармонії  img/ag  від своїх дорожників. Поміняв колеса місцями на Мінську і Україні:

Мій гараж

Мінськ тепер всепогодний турінг-всюдихід. Поідеї і зимою на ньому норм має бути їздити. Переднє колесо перешприхував на барабан. Руль метелик поставив, барани шось взагалі не пруть, а метелик зручний досить.

Мій гараж

Україна на тих 630 колесах літає як дурна, думаю ше ті шемонівські трикутні педалі поставити і якісь полутукліпси до них приколхозити. Ну і по мелочі доробити дешо треба — ручку тормозну якусь класичну поставити, руль з виносом відполірувати і т.д. , та і Мінськ тоже трохи допилити ше треба.  Навіть подумую, а чи не зафіксити Україну, впринципі справжні паф рейсери і були фіксами всі,  вели з вільним ходом вроді називались — "Road racer" чи шось типу того.

Назву нарешті Україні придумав — "Чорна Перлина" якраз в пару до "Летючого голандця"  img/ag.

Як враження від барабанної втулки? Бо дивлюсь на ваше оголошення на олх і хочеться таку втулку, хоч і нема куди її ставити. img/ag

Как говорится, были бы кости... была бы втулка, а велосипед нарастет  img/ag
Как по мне, барабан идеальное решение для крокодиловодства. Не требует вмешательства в вилку, не нужно к ней ничего припаивать или приваривать. Не боится плохой погоды и грязи.

Ищу крылья на турист, переднее крыло и щиток цепи на Минск В-114.

shvorak, та трохи лотерея ті барабани деякі потужні деякі так собі, незалежно від моделі і фірми, дехто з колег колодки допилював для більшої потужності, саме цю втулку ше не опробував, тільки колесо зібрав сьогодні.

shvorak,  минулої суботи на ринку купив для тещі німецьку дамку 88 року випуску на рамі "міксті", спереду стальна барабанна арчер, ззаду 3-ш сакс. Їхав з ринку на ній- чуть стоппі не зробив при випробуванні- гальмує супер.

Spoiler

Зараз її крокодилю у плані ОКВП. Цілий велосипед купив за 1500 грн. в хорошому технічно стані: передні конуси прошліфував і замінив шари, бо були раковини від перетягу; вал каретки відполірував доріжки і перевів на насип; шини, планетарка, ланцюг і зірки в ідеалі; шприхи абсолютно не натягнуті (деякі ніпелі крутились пальцями); вилку трішки порівняв і варто перефарбувати, рама рівна з хорошим ЛКП; система повністю алюмінієва і невагома на 46з буде мені, а тещі поставлю провіл на 38з.

Начинают нравиться оба img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Як не дивно, але Україні пасує ця передня втулка з високим фланцем img/ab  І в цілому симпатичний апарат виходить.