Re: Мій гараж

Хлопці, що ви таке їсте, що сили провертати винос маєте. З 2013, як повернувся до двоколісних, ні разу винос не провернув. Навіть в польоті на шосері зі швидкості 40+ все рівно, хоч частина удару була в бочину керма. А от кермо в виносі іноді на обкатках поверталося, допомогало або піджим, або додаткові прокладки.

Я рухаюсь, значить я існую!

Re: Мій гараж

Spoiler

img/bj ну не обов'язково чотири,є і більш"стрункі"ашаношосерні"Просто,наприклад,в моєму випадку такі здобути легше,та й підібрати по розміру.А "граната варена не встик,а труба у трубі...ну то-таке.то скоріш(я так сприйняв-іронія була)

(05-09-2018 12:00:28 отредактировано Пафнутий)

Re: Мій гараж

Евгений76,
Любой дюймовый легко проворачивается двумя руками в рулевой, хоть обзатягивайся тот болтик.
Упираешь колесо в бордюр и обеими руками резко руль поворачиваешь. Ключевое слово — резко  img/ag

Re: Мій гараж

Arioh, навіщо зразу Говерла?!  поруч за Вами (відносно мене звісно) є маленька гора Близниця! От з її чудовий мальовничий спуск до Квасів (з смачним буркутом та ципою). Тільки гальма потрібні міцні.

Everything's gonna be just fine!

Re: Мій гараж

Bob пишет:

та ципою

В неділю там дегустаціював  img/az
Класне місце. Особливо Золота ципа сподобалась.

Re: Мій гараж

Пафнутий,

Spoiler

Болтик, если верхний подразумевается, служит лишь для выбирания зазоров в рулевой. А сам-то вынос затягивается двумя болтами своего хомута, причём затягивается крепко. (Хоть я его и не пытался свернуть упором о бордюр)
А после затяжки выноса тот верхний болт, который в якорь закручивается, можно хоть совсем вывернуть, он больше не нужен до следующего раза.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

Re: Мій гараж

Стоп, стоп. Панове ви тут нарадили такі круті виноси, але сама граната зажимається абсолютно так само як і звичайний дюймовий винос. Відносно класики добавлено лише одне з"єднання, замість суцільної деталі.

На безрізьбових, там той винос відразу за шток цепляється, а у нас просто додається ще одне місце де потенційно можна скрутити винос.

Пафнутий, падав я різко, повір  img/ag

Я рухаюсь, значить я існую!

Re: Мій гараж

DVDshnik,
Я про классическую конструкцию, не про гранаты с якорем.

Re: Мій гараж

Я,спочатку-мав на увазі саме одноболтовий кріплення саме "руля" у виносі,я його вважаю ненадійним(така паранойя).Його ж треба розширювати під"баран",та й по зрівнянню з "чотирьох"болтовими якось хліпкувато виглядає,а сталеві зараз,взагалі,щось незрозуміле ,коротше кажучі-особисто для мене монтаж простіше та спокійніше,ще він більш універсальний.

Spoiler

Arioh,певно вже не радий,що запитав img/bj .

.

Re: Мій гараж

Alexey K33, Та ой. Четыре болта появились, когда начали там диаметр наяривать. Ну и продаётся такое охотнее. А до того век ездили на одном — и ничего И сейчас ездят.  нас — практически все.
В современной системе удачно вот это крепление выноса сразу за шток — это да.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Мій гараж

Вот з рулів і виносів ше такі маю:

Мій гараж

Re: Мій гараж

Скоріш за  все-таки все ходить по колу-навкруги півотів(це я так бачу).Якось би розібратися,що там за метал,та припаяти,або вварити півоти-це дозволить використати канті,чи вібрейки та нормальний райзер,чи взагалі прямий руль.(Хоча особисто мені ,райзер не дуже сподобався,тому я користуюся прямим(на алюгібриді)).На Стартоні теж прямий був ,але там з китайноунейм кліщами ручки хитрі були-гальма працювали нормально(але ричаги швидко зламалися).Таке моє бачення цієї рами.

Re: Мій гараж

С металлом вроде разобрались — буржуйский честный водопроводий Так что можно и пивоты приварить, и кантики поставить. По идее, они здесь — наиболее  правильные тормоза.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Мій гараж

Кантіки можна, в мене десь валялись навіть непогані шемонівські, і вібрякі тоже десь валялись, але спочатку напевно кліщі попробую, може для заднього тормоза хватить потужності. Ну і я ше на 100% не впевнений шо краще сакс трійка чи ці соплі, трохи зонт напрягає в тої "шнековтулки" — занадто великий як на мене.

Той хромований руль 100% відпадає, тормозні ручки криво стають на нього, не хватає довжини під гріпси.

Вот ше метелик приміряв:

Мій гараж

Вобще суворий вигляд з ним  img/ag . Він широкий, чугунний і симетричний(пробував в любу сторону крутити — норм, алюмінієві наприклад односторонні). Єдиний мінус — вага десь поза 700г, але на внедорожнику думаю можна забити на неї.

Re: Мій гараж

суворий вигляд з ним

Ariohimg/ay точно суровый, все  img/bg в лесу распугаете