Re: Мій гараж

kisa, Я приблизно і хочу на ній зібрати шось таке в ретро стилі, типу шось середнє між старими ашанами і важким турінгом, тим більше рама і навіть вилка на диво не дубові як більшість таких. В мене наприклад є вінтажна французька перекидка яку можна замість того дешманського турнея поставити, вона працює норм з індексною манеткою, треба тільки специфічний болт кріплення до неї виточити на м10 різьбу, надіюсь виклянчу в токаря на роботі  img/ag .

CustoмBicyclь, Та впринципі на сінглі реально їздити, але якось по утоптанній грунтовці і напряму по лісі через листя на одній і тій самі передачі не дуже зручно проїзжати, плюс ше одну асфальтову треба шоб до того ж бездоріжжя доїхати і одну на пісок/болото.

Arioh пишет:

на диво не дубові

Это меня тоже подкупило — из-за изящных труб.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Arioh пишет:

на одній і тій самі передачі не дуже зручно проїзжати

Каденс треба прокачувати.

Ви трохи неправильно оперуєте поняттями: зручно тільки на дорожнику з прямою посадкою неспішно їхати. Всі інші види велосипедного катання пов"язані з певними незручностями, і без цього ніяк  img/bk

Вот зліпив ше фіксоваріант img/ag .

Мій гараж

Чесно думав фігня буде, але якось прікольно вийшло, прокачана версія фіксодорожника получилась  img/ag по розбитих дорогах, дворах чи бруківці ганяти  img/ay і каретка високо, на бордюри залітати норм. Поки шо з магічним ланцюгом, прикрутив на другий бік фрівіл на зуб  більший шоб перекинути коли ланцюг розтягнеться. Колгосп з рульової приберу, треба буде шток ше раз підрізати трохи, просто ставив дешманську вилку тупо попробувати, але таки лишу її, вона таке враження трохи мягша за ту італійську хроммолібденову.
Дропи напевно таки перепаювати буду, подивлюсь наскільки довго ланцюг буде жити.

Сейчас придёт коллега  alonso_forgotten, и будет ругаццо матом  img/bj 
Но что-то в этом есть визуально — такой уменьшенный, но прокачанный простой классический вел.

Мой гараж

Главное — клатч в наличии, все признаки тру-фикса налицо. Теперь с размером клеток на рубашке не прогадать  img/beard

Вот на чем то таком гонял одно время, но легкодорожник нравится больше. У меня такой вариант в гараже остался для совсем уж суровых лесных дорог.

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

kisaimg/ag ругаться то можно, но на тех, на кого реально оказать влияние) тут похоже не тот случай  img/bh .

Но хоть стиль как-то выровнялся наметился.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

img/ag Не, ну правда — ладный такой получился. Взрослый по исполнению (рама на лугах и т.д.), но щенячий по пропорциям — с короткими пухленькими лапками  img/ag
При этом нигде ничего лишнего не выпирает.

Мой гараж

Я тут ше олімпійку до сезона готую, чуть-чуть переробив знов  img/ag . Ніяк обмотку не куплю, і праву педаль не переберу.

Мій гараж

Мій гараж

Система/педалі Шімано 600, втулки ренак(червячка, по конструкції один в один як сакс)/ передня максі-кар обода мавік/cyber gentleman, винос ITM. Панти 80 лвл  img/ag Ну і ше американське сідло, дуже зручне я не сильно люблю нешкіряні сідла, а це ніби норм(виявляється воно з титановими рельсами  img/ai ,підозрюю якби продавщиця знала то б заломила за нього 1000 а не 100  img/ag ).

Якось в кольорах мексиканського прапора получається, буде "Мачете" короче  img/ag

Чергова заготовка  img/ag . Дістав нарешті собі підходящу раму під фікс:

Мій гараж

Шо за фірма без поняття, рама тяжелезна десь під 2,7кг. Зате коротка , з дубовим заднім трикутником і каретка на 1см вище як в олімпійки. Вилку тільки важко буде знайти до неї, рульова труба аж 17см, при тому шо рама 59 росту.

Становится интересно img/ab

Мой гараж

Arioh пишет:

рама 59 росту.

Якраз для мого зросту  img/rolleyes  img/ag Як Вам не підійде — дайте знати  img/ah

Вона мабуть гнутися не повинна в принципі. Розбирав стартон олімпійський 58 зросту 2195 г. вийшла.

Я рухаюсь, значить я існую!

Поідеї та, задні пера принаймні дуже тугі, майже як на хромолевих ашанах.

Мій гараж

Примірка на стартонівських колесах.