Re: Крокодвір
CustoмBicyclь,
Може пера вилки чуть вперед підігнути?
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Крокодвір
Страницы Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 26 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
shvorak, втрачати нема що, спробую. Я ще сьогодні розгинав вилку паф-рейсера, мабуть розігнув забагато — керованість не змінилась, теж валиться на сторони і без рук не хоче їхати, хоча трейл до розгинання був 40 мм.
Катнув тридцяточку сьогодні телепортатором. Якщо качати переднє колесо більше 4, а заднє більше 5 атм , то відчуваються всі камінці нового крупнозернистого асфальту Перед виїздом вдув 6 у переднє і 7.5атм у заднє, на маршруті по троху спускав до комфортного, накат не погіршився, вдома вже заміряв що залишилось по факту. Заїхав до джерела води попити, а після дощів у річці вода піднялась більше метра, так насухо і вертався.
Підгинанням вилки вдалось добитись нейтральної керованості паф-рейсера, без рук треба активно балансувати корпусом , але з малою амплітудою. Нагадує цим мені керованість старих дорожників ММВЗ.
А от з вилкою телепортатора такий трюк не проходить, гнув вперед і назад. Підозрюю мінімальний вигин штока вбік, візуально не ловиться, пропелера нема, собаки нема. Спробую поставити іншу вилку, маю від євродорожника з колесами 26"
Катнув тридцяточку сьогодні телепортатором.
Система очень интересная, добавляет изюминку велосипеду.
Шини телепортатора https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 832#p42832
Поки що тримаються купи, але протектор покрила тонесенька павутина мікротріщин.
Shaltai, звичайно. Маю класичного вигляду алюмінієві.
Якщо не вдастся побороти криву керованість, то і весь фреймсет тимчасовий
Петро, а рама случайно не мутный стартон 77-78г?
А, это та рама
Просто я глазами не могу понять мутные по части управления
kisa, муть мутна каламутна. Геометрія стріляє до міліметра, трейли/рейки в межах класу. А прямо їхати не хоче, валиться на сторони. Вилці повністю не довіряю, але гарантовано рівної не маю і цю нема куди перекинути на пробу. В євровилки із загашника виявився задовгий шток (мало різьби).
А тим часом я теж навчився викручувати пропеллером залізні шатуни. Правда дешеві китайські для планетарок Вчора зробив на Химері коло +— 30 км лісами. Місцями дороги заболочені після травневого "сезону дощів", на одній такій ділянці відчув як грузнуть колеса і залосячив по-дорослому. Майже відразу відчув деформацію, спершу подумав на осі педалей "FPD", але коли виїхав на сухе і оглянув педалі, то зрозумів що подались шатуни. Замість дешевого безіменного китаю завтра поставлю дешевий брендовий китай з алю-шатунами, тобто Провіл
Планетарка Сакс 3 таку наругу витримала гідно , але для оффроаду гальмівні втулки погано підходять через неможливість крутнути педалі назад і тоді дотиснути вперед , тобто мертві зони ВМТ і НМТ. Кругове педалювання і контакти не пропонувати — в лісі між корягами і болотом часто доводиться балансувати на одній нозі
Страницы Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 26 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Крокодвір