Re: W'star(t)ON
kisa, намного большая часть времени это как раз смотать проволокой, чтобы ещё и плотно, красиво. А пайка потыкал припоем и готово
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → W'star(t)ON
kisa, намного большая часть времени это как раз смотать проволокой, чтобы ещё и плотно, красиво. А пайка потыкал припоем и готово
Эээ ну, в принципе, да. Но тоже кусок работы, при тщательном исполнении. И если вся работа рискует оказаться напрасной — то неплохо этот кусок упростить и сделать обратимым.
kisa,
рекомендация со скрутками.
Дійшов до того що Ви праві Спробував на розрив і вийшло аналогічно вашому
Рвётся при очень большом усилии — руки режет конкретно больно.
І коли рветься то бац і все, спробував мідну ,вона рветься як пластилін і по моєму враженню треба трохи менше зусиль. Спробував паяти, паяльник на 25 ватт, не сподобалось, таке враження треба брати 100 ватний, візьму у товариша і спробую ще раз. Можна як варіант, якщо все сподобається і 100 ватного буде вистачати то пропаяти вже скрутки. Можна так буде?
Мотаю по своєму, пускаю вверх хвостик , обматую спицю а потім з натяжкою змотую обидві разом перед тим поправивши їх ,потім як Ви писали , роблю кілька скруток під натяжкою, відкушую і далі пасатіжами скручую і знову відкушую при тому залишивши хвостик десь біля п'яти міліметрів. Прикольно виходить, до скрутки спиці ходуном ходили а після тримаються купи монолітно. Сьогодні зробив пару скруток,мене тільки на це вистачило ,втомився за день.
Встиг, сьогодні, перевірити передаточне 3, проїхавши свій звичайний маршрут. Середня швидкість піднялась , зазвичай 20-22 а сьогодні 26, максимальна яка була така і приблизно залишилась, біля 40ка але це не головне. Я так зрозумів що 3.0 добре підходить на довгі маршрути, помітив що менше втомлююсь але в свою чергу було моментами тяжкувато, думаю діло звички, ноги завжди під навантаженням,не пусті. Короче, мені сподобалося
Добавлено: 07-06-2025 21:49:00
О , забув спитати, в скрутку треба капати масло?
Костянтин, а що може не сподобатись якщо зв'язати спиці,чому думаєте що не зайде тема?
Сдается мне что будет жестче если перемотать колесо собранное без подсовывания тянущих спиц под толкающие в последнем кресте.
а що може не сподобатись
Да мало ли. Может эффекта мало окажется, например.
Не зламав нічого
Євгеній76, почало трясти наче більше, потім, коли затискаєш переднє гальмо на місці і штовхаєш туди-сюди то шат цей зменшився, грає тільки вилка, раніше наче вилка з колесом грало виходить, мене це здивувало, спробував фіолетовий СШ то він більш розхлябаний. По моїм відчуттям він став жорсткіше,менш комфортним. Покатався по набережній кілометрів 14 десь, там одна плитка і асфальту немає, здається що удари від плитки відчуваються гостріше, не розмито, не знаю як описати, як зміг Треба ще покатати.
Если больше трясёт — значит работает
Обращайте отдельное внимание на динамику разгона и вот эти все вещи, о которых писали здесь https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 47#p274847
Что осталось, что изменилось, в какую сторону.
Да, интересно сравнить движение в режиме старт-стоп.
Что осталось, что изменилось, в какую сторону.
Можна сказати що по свіжим слідам. Треба було по місту махнути на обіді, пощастило що шлях мій пролягав по асфальту , приблизно кілометрів 5, я не встиг зрозуміти коли я опинився на місці призначення. Скажу так, на асфальтному покритті він став відчуватися набагато краще а на поганому гірше тобто ,таке враження, спочатку(до зміни передаточного і зв'язки спиць)все було по середині а після повзуни змістились в різні протилежні сторони. Розгін на асфальті з місця, три- чотири оберти педалей і він вже їде як треба, педалі крутити легко і на ногах є легке навантаження, на 2.6 було відчуття що велосипед не вийшов на свій режим, може краще. Зупиняється чітко і точно, нажав на обидва гальма і одразу зупинився. Короче, можна паяти якщо вийде, розумію що після перепайки комфорту вже не буде, можу на це піти бо є інший велосипед, більш комфортніший і це відчутно. Треба трохи в руках себе тримати бо можна влетіти, закрив очі і ти вже котишься.
Вітаю Колеги На днях підрізав у товариша таку річ, схоже що це щось із нашого але я не в темі . Тримач цей вже відмив, трохи начистив і під нього підібрав тару. Залишилось вирішити куди краще встановити. Для чого він мені? Коли катаюсь на час( таке собі змагання з собою) то за спиною завжди вожу рюкзак який потрібен лиш для вело замка і півлітрової бутилки з водою, хочу позбутися від нього щоб не заважав.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → W'star(t)ON