Тема: Гараж VeloVitVin

Доброго дня, однодумці! Звати мене Віталій.
Приєднуюсь до спільноти із двома небесно голубими роверами фірми ХВЗ. Робились для вихідного сонячного дня для себе і батька.
Збирав з того що мав на горищі та за допомогою олх. Покришки schwalbe lugano 26". Кермо обшивав один знайомий, який займається ремонтом взуття. Руль Чемпіона був його тестовим завданням з екошкірою. Третій тормоз вийшов доволі цікаво, але складно налаштувати, щоб обидві ручки були "натягнуті".
Булхорн вийшов на порядок якісніше та й шкіра справжня.
Звертаюсь за допомогою в ідентифікації, як зрозумів стартона. Над рамою і вилкою працював не я (роздвинуті під новий стандарт втулок.  Під кареткою зроблені канавки для тросиків. Таке відчуття, що педалі дуже близько до землі, на поворотах іноді чиркаю педалями по асфальту.
На кожен день в мене стартон 68р
Гараж VeloVitVin
Гараж VeloVitVin

Гараж VeloVitVin
Гараж VeloVitVin Гараж VeloVitVin Гараж VeloVitVin Гараж VeloVitVin Гараж VeloVitVin Гараж VeloVitVin Гараж VeloVitVin Гараж VeloVitVin
Гараж VeloVitVin

Spoiler

Така в мене традиція, раз на сезон зібрати одного ровера.

2

Re: Гараж VeloVitVin

Mirinimal, Vinn City это Винница что ли?

Гном-1 /// ГАЗ В-025 /// ЖВЗ В-140

1

Re: Гараж VeloVitVin

Wheels Of Fire пишет:

что ли?

Да?
Mirinimal, при регистрации дважды просили указать свой город или село+область. Причём в просьбе фигурируют формулировки "НОРМАЛЬНО" (прямо так, капсом) и "без кривляний". Так что, пожалуйста, поправьте в профиле.

Mirinimal пишет:

Покришки schwalbe lugano 26"

Нифига не понял, что это за иероглиф. Но визуально вроде около нормальные шины 622х25

Ежеднвыный велосипед, конечно... Стартону крылья не жмут? А руль с седлом, как от Украины? img/ag

Новодел конструктивно вроде почти правильный. Некоторое сомнение вызывают обода.

Но визуально он венигрет. Особено из-за чёрных элементов. Да и на такой основе вобще сразу становятся убогими вот эти современные втулки, даже система (хорошо, что Вы не отказались от старинной). Когда оно соседствует с вычурными недешёвыми по дизайну и исполнениию старинными детальками типа тормозов или манеток.

Седло классно сделали img/ay

В общем, видно, что гайки крутить умеете хорошо. Но не до конца понимаете, что к чему можно прикручивать img/ag  Но это дело наживное (при желани).

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.