Re: Гараж в квартирі

Може з колегою махнемся. img/bf

(01-10-2018 11:24:02 отредактировано shvorak)

Гараж в квартирі Гараж в квартирі

shvorak, бракує дроту-траверси для кріплення заднього крила, без нього крило буде виляти, як пес хвостом. Цікавий апарат вийшов  img/ay

CustoмBicyclь,
img/thank
Кріплення може поставлю потім.

И брызговичок какой-нибудь так и просится в конец заднего крыла. Коротковатенькое оно. Разве что в лифт удобно вел с таким коротким крылом затаскивать.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

DVDshnik,
Крило спеціально вкоротив. Взагалі не люблю крил. Але планую цей вел для поганої погоди.

Не, ну ежели грязь не летит на плечи и голову из-под заднего колеса, то всё нормально. Крыло зрительно выглядит непривычно коротким.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

Деталі якщо приходитимуть мінятиму на кращі. Основний концепт — затрати повинні до нуля близитись. Глагол пошукаю інший, бо тут апофеоз євроекономії.Гараж в квартирі

Євроекономія і відсутність повного циклу виробництва, збирання з комплектуючих різних виробників часто дає ляпи в результаті. Ті самі дроти кріплення крил бувають явно закороткі, а крила заширокі для рами в заводській комплектації. Десь з кінця 80-х років це явище набуло масового поширення, старіші еуропейці в більшості нормально зібрані.

Не, с крылом ты не прав. Именно в плохую погоду оно тебя не защитит, а вид портит  img/bk

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

А я не сприймаю огризки крил, або повноцінні — або відсутні. Огризки крил нагадують МТБ  img/bg , вчепіть довгі бризговики (я роблю з пластикових канцелярських папок) і дріт до заднього крила. Можна кріплення крил стилізувати під швидкознімні гайками-барашками, а можна ними ж і зробити справді швидкознімні. Це моє бачення  img/bk

Колеги вас почув. Виправлю ситуацію.

Поставив бризговик. Тестую в дощ.
Гараж в квартирі

Ну, так тоже можно. Хотя без усов оно болтается в стороны.

Пафнутий,
Зламав два кріплення img/ppc  Нема більше.