Re: Гараж в квартирі
Може з колегою махнемся.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Гараж в квартирі
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 81 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
shvorak, бракує дроту-траверси для кріплення заднього крила, без нього крило буде виляти, як пес хвостом. Цікавий апарат вийшов
И брызговичок какой-нибудь так и просится в конец заднего крыла. Коротковатенькое оно. Разве что в лифт удобно вел с таким коротким крылом затаскивать.
DVDshnik,
Крило спеціально вкоротив. Взагалі не люблю крил. Але планую цей вел для поганої погоди.
Не, ну ежели грязь не летит на плечи и голову из-под заднего колеса, то всё нормально. Крыло зрительно выглядит непривычно коротким.
Євроекономія і відсутність повного циклу виробництва, збирання з комплектуючих різних виробників часто дає ляпи в результаті. Ті самі дроти кріплення крил бувають явно закороткі, а крила заширокі для рами в заводській комплектації. Десь з кінця 80-х років це явище набуло масового поширення, старіші еуропейці в більшості нормально зібрані.
Не, с крылом ты не прав. Именно в плохую погоду оно тебя не защитит, а вид портит
А я не сприймаю огризки крил, або повноцінні — або відсутні. Огризки крил нагадують МТБ , вчепіть довгі бризговики (я роблю з пластикових канцелярських папок) і дріт до заднього крила. Можна кріплення крил стилізувати під швидкознімні гайками-барашками, а можна ними ж і зробити справді швидкознімні. Це моє бачення
Ну, так тоже можно. Хотя без усов оно болтается в стороны.
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 81 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Гараж в квартирі