Re: Мій гараж

Дозбирую вінору, лишилось тільки кріплення на передній болотнік присобачити і посадку підігнати.

Мій гараж

Шось середнє між легкодорожником і туристом виходить, сильно заморочуватись лінь з нею, такий собі чисто утилітарний всепогодній вел.

Arioh, мультибар (метелик) задом наперед поставили. Для нього треба довший і вищий винос,  щоб ближній хват був трошки ближче, або на рівні рульової труби.

Кстати да, задом наперед.

Посмотреть бы на руль сверху.... Возможно это руль из первых серий, у которых форма напоминала восьмерку. Их можно было ставить в любом положении. Новые — только разрезом к себе, что не всегда удобно. Моя "бабочка"  нового образца пока лежит на полке......

Shpuntik, Вроді якраз старого типу, мені він здався зручнішим іменно рогами вперед.

Мій гараж

Интересный вариант руля. Руль старого типа, который я видел, был более закругленным, практически как восьмерка. Ваш более угловатый, но так же симметричный. Новые "бабочки" ассимметричны и поставить можно только в одном положении. Свой как ни крутил, получается неудобно. Хоть  перегибай...

Удачно сьогодні сходив на барахолку,

Мій гараж

Купив переднє колесо від стартона за 100 грн з трубкою, трубка в дуже хорошому стан, не спускає.

Мій гараж

І сідло за 200

Мій гараж

Так шо буду таки збирати з стартона фікс на трубках, найшов ше одну трубку серед пачки покришок б/у вітторія корса за 50грн, з можливістю повернути якшо пробита, але в в ідеалі  до пари таку саму хвзшну циклокросову десь б дістати.

img/bf , а где во Львове такая барахолка?

Базар "Торпедо". На вихідних постійно норм єврохлам можна найти.

Починав вже по трохи олімпійку збирати, і тут таке щастя привалило:

Мій гараж

Мій гараж

Купив на базарі за 450 грн. На щастя дома ремонт завис  img/ag , так шо до весни ше маю час оприділитись які вели залишити.
Олімпійку красити треба, а наші малярки оборзіли останнім часом з цінами  img/ac . А цей б-555 просто відмию і натру автовоском, раму провірив геометрія впорядку, все рівне. Впринципі я його купив, бо дуже колір сподобався і система  img/ag .
Поки шо з трубками не хочу звязуватись, думаю зібрати шось типу чисто асфальтового злого туриста на 23 покришках і фіксованій передачі, обода під клінчер ше маю.

З олімпійки буде екстремальний суперлегкий фікс на трубках, але почну як мінімум через рік його збирати. А може і пізніше бо думаю спочатку Україну нарешті нормально покрасити, пф звичайно краще балона, але трохи вже покоцав місцями, і потьоків пару є на рамі, (добре шо хоть внизу труби там не видно майже img/ag ).

На Україну купив нарешті правильну дорожню резину 47-622(реально 40мм)  з дорожнім протектором —  стару, ше нормальну кенду в ідеальному стані, нарешті застав мужика з ящиком покришок на барахолці.

Мій гараж

Мабуть це правільно. А через рік можливо і нове бачення буде.
Це я так предвкушаю появу на форумі одного трекового апарату. Можливо він і змінить розклади. У Львові ж є трек.

Я рухаюсь, значить я існую!

Зібрав макет

Мій гараж

Приблизно такий і буде, тільки лівий шатун напевно прийдеться міняти, в хвзшний буржуйська педаль до кінця навіть через силу не хоче влазити img/ac . І руль з виносом можливо інші підберу. Купив ше фіксовтулку квандо пару днів тому на mastervelo.

Arioh,
Барана не вистачає.

Нелюблю я ті барани, вже і з шосейним і з туристичним пробував їздити на різних велах, постійно незручно було, нижнім хватом взагалі толком не користувався,  може булхорн поставлю сюда.

Зібрав стартон, на скору руку, переїхатись, подивитись чи норм буде так, лівий шатун від євроашана поставив він по формі впринципі такий самий як правий, на хвзшний вал наліз нормально, не болтається. Мені вот цікаво як попередній власник їздив з совковим і буржуйським шатунами, мб різні педалі ставив img/bm

Мій гараж

Блін у Львові вічно дощ останнім часом, нема як поїздити навіть нормально, максимум на базар чи на роботу їжджу  img/ac .