Re: Мій гараж

езда по зимней слякоти — это одно

в реальной жизни приходится сталкиваться с одновременным воздействием неблагоприятных факторов:
— встречный ветер
— небольшой подъём
— хреновое дорожное покрытие (в частности, снег или глубокий сухой песок летом )

— Максимом, со слабенькими, но быстрыми ножками
img/ae  img/bm  img/bj

Добавлено: 05-12-2017 11:40:54

Ещё раз напоминаю то, о чём напоминал здесь https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 891#p33891
Достаточно опытные велосмпедисты сами знаю свою передачу на конкретной раме, колёсах и условиях эксплуатации.

Корректно говорить примерно так: зимой в моих условиях я использую передачу в 1,35 раза ниже летней.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Може не будем каденсосрач img/ag  розводити? . Я і на сінглі/планетарці люблю наприклад шоб раз вдавив і норм проїхав, а не маслати ногами постійно, а на фіксі то взагалі страшно незручно.

(06-12-2017 10:48:10 отредактировано Maxim_Sed)

-----------------------

kisa, по моїх спостереженнях саме умови експлуатації найбільше впливають на формування вподобань передаточного числа на синглах.

Поставив 42/18 передачу, якраз норм було їхати, обігнав пару велокур'єрів на недешевих ашанах поки їхав на роботу, взагалі не напрягаючись)). І поміняв ше передню покришку на таку 47-622(реальна ширина 43-44мм) http://www.mountainbikebitz.com/images/ … ype-ms.jpg в неї бокові шипи високі досить, тепер перед взагалі заносити перестало їхав майже як на тракторі. Радий тепер, шо літом на барахолці трохи затарився б/у покришками по 100грн. Думаю може ше назад прикупити з таким або похожим протектором, а то смарт сем трохи заносить (поки той передній 40-622 назад поставив, реальна ширина в нього 40 і є, швабра походу в тому плані майже завжди чесну ширину вказують не то, шо контіненталь чи там цст і дістон). Задній тормоз викинув, толку з нього ноль на фіксі, навіть зимою.

Arioh пишет:

Задній тормоз викинув, толку з нього ноль на фіксі, навіть зимою.

Отож.

img/ay вот это называется тонкая настройка и доводка img/bs

Мой гараж

допильнинг

В черговий раз Б-555 переробляю, я поняв чого він мені як фікс не їхав, просто передача була дохла, встиг ше до снігопадів покататись з планетаркою. 3-я передача 2,94 виходила — то взагалі не переключався ні разу на легші, вел летів. І то ше й резина тоді стояла 26-28мм.

Отакий буде:
Мій гараж

Лишилось тільки тукліпси якісь приколхозити і тормоз поставити, незнаю який ліпше — вейнман з боковою тягою чи древній хвз з центральною, ну і за руль ше думаю, палка трохи смішно виглядає походу? Передачу 46/15 вибрав.

Руль как руль. Если удобно ездить с таким, то его и оставить.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

Arioh пишет:

палка трохи смішно виглядає походу?

у мя
палка №1
палка №2
палка 3 и 4

ничего смешного

В 555, кермо баран більше пасує, як на мене

Arioh, прямо ускоренно проходите всю фиксоцивилизацию  img/ag
Сейчас у фиксеров мода на палки, причём широкие. Пафосные тачки, и палка от ашана — это нечто  img/bj Особенно ярко на треке выглядит.
Пока, кроме идиотизма, ничего в этом не вижу. Одно дело — резаный до предела райзер. Узкий-узкий. Это в большом городе имеет большой смысл. А ашанопалка 80 см —  img/bk

Arioh пишет:

Б-555

img/am

В

Его не англичане делали и называли  img/bj

Добавлено: 11-12-2017 11:54:47

Maxim_Sed пишет:

ничего смешного

На твоих злых тонконогих фиксах?  img/ae  img/bj

Мой гараж

Дозбирую тут всі 4 веліки потрохи, не зарікаюсь, шо не буду нічо переробляти потім, але вроді не має сенсу.

Тепер в мене нарешті реально гараж, а не вічний склад напіврозібраних заготовок)) .

1. Фіксоукраїна "Чорна Перлина" :

Мій гараж

Дуже вона зла якась получилась на ходу, в мене не кожен турист так літав, про дорожники взагалі мовчу, особливо пре через всякі двори закоулки парки тротуар і т.д. ганяти. Літом перекрашу порошком і наклейки якісь попробую накалякати в корелі/інкскейпі на неї. Міняти шось в ній ніби немає сенсу.

2. Мінськ для зими/хляпи/болота "Летючий Голандець"

Мій гараж

Знов доводка в повну переборку переросла  img/ag  Ну але на фіксі з передачою 42/18 на спусках страшно незручно, ноги заболтуються приходиться підторможувати вічно, ну його, якби був чисто для снігу то  лишив би фіксовану передачу, а так сінгл. Деталі всі на стальні поміняв, якось вроді навіть виглядати став благородніше він.

3. Німецький Турист/циклокрос (назву не придумав ше)

Мій гараж

Ше в процесі зборки , але приблизно такий і буде, незнаю які покришки краще поставити, 28 чи 32мм?

4. Стартон (тоже без назви поки)

Мій гараж

Тоже в процесі, мінімально доробити треба, тормоз там, тукліпси болт на виносі поміняти і т.д.

Arioh, прямо сингло-банда собирается,
Чорна Перлина, Летючий Голандець, надо продолжать в том же направлении img/ay