Re: Мій гараж

Arioh, на мой взгляд Украина по дизайну сильно выигрывает у стартона img/ay Булхорн придает немного агрессивности, но в меру: "рога" не такие длинные кажутся, как на более коротком стартоне. Типа, "не тронь меня".
Подошла бы цилиндрическая подседельная сумочка с заклепками, диаметром 70-80мм (бОльшая, имхо, визуально "перетяжелит" зад).

Только катая на велосипеде — понимаешь, какой все-таки Ростов маленький город : )
Ищу вилку и переднее крыло на МВЗ В-16
Ищу переднее крыло светло-зеленого.... да любого!!!! цвета на Спутник В-39

І знов Україну  img/ak "покращення вже сьогодні" ©

Spoiler

Може ця назва зачарована  img/bn

Здорово смотрится булхорн на "Украине" — задаёт движение вперёд, формирует образ "гоночного паровоза".

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

Riverdale, гоночный паровоз img/beard  img/bj

Люблю велосипеды

Незнаю з ободами шо робити на Україні? Лишити один білий один чорний, чи краще одного коліру хай будуть? Раму десь за місяця два в малярку закину.

Arioh, можна ободи пофарбувати порошком в колір рами. Коли Ви вже дасьте спокій Україні- це вже другий (а може третій з натяжкою) пристойний варіант по вигляду і комплектації, а всеодно по новій перебираєте  img/ppc . Може треба тоді завести три України  img/bm

CustoмBicyclь, +10050 Но коллегу тогда из дому выгонят img/bj

Обода в покраску в чёрный однозначно.
Украина смотрится ааафигенно, кроме системы в духе шемоно нехус, прастихоспади. Убогая какая-то вместе с педалями. Нет положенного сверкающего евеликоления. Ну и тормозная ручка дешёвкой выглядит.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Вот незнаю, шо з системою робити, стальна дуже сильно ржавіє від хімії якою зимою дороги посипають, а алюмінієва якось не по фен-шую тепер сюди. Мб повний захист на ланцюг поставити? В мене валяється дома пару штук, дістались бонусом до барабанок. Обод думаю ше як варіант наперед хромований єврошвеллер поставити для трохи кращої амортизації ну і типу шоб перед майже весь в хромі був.

Дима вон притулил полную защиту — норм. От убогих шатунов не спасает, но получается, то, что надо, если только ржавеющая звезда Вас раздражает. https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 682#p48682

Мой гараж

Arioh пишет:

наперед хромований єврошвеллер поставити

img/doubt ободи ставте одного кольору — це не фікс і не папуга, а класика. Надлишок хрому підсмерджує американським чопером і приваблює зайвих сорок. Все добре вміру.

Все, нарешті хоч один проект до кінця майже доробив  img/ag .

Мій гараж

Лишилось тільки руль нормальний поставити, а то цей  "огризок" взагалі до нічого . Думаю булхорн такий самий як на Україні вчепити, можливо ше сідло інше поставлю, не впевнений. Кріплення захисту ланцюга прийдеться спилювати, каретка то хороша стоїть, але одноразова з пластмасовими чашками, які без болгарки і молотка не зняти ніяк img/as . Дуже довго підбирав ширину покришок, зупинився на 33-34мм. Ззаду стоїть 622 колесо з покришкою34мм спереду 630 з покришкою 32-33мм, вже на якийсь вел колись так ставив — було норм, а вот навпаки якось не дуже. Взагалі вел прікольний на ходу, шось середнє між туристом і паф-рейсером. Для швидкого пересування по поганих дорогах поки шо мені саме більше подобається, а перепробував вже штук 10-15 комбінацій рам і коліс хвзшних і євро img/ag.

На черзі Україна, тоже вже майже дозбирав. Стартон поки немаю можливості доробити, з тими з/ч шо в мене є фігня виходить, буде долгострой короче.

Arioh пишет:

майже

img/ag Не кажіть "гоп" — знаємо Вас img/bm

Мой гараж

Так тому і пишу "майже" . Ех фіксовтулку на ній таки прийшлось назад на  торпеду замінити  img/ac . Фікс з важкого дорожника з болотніками зимовими покрихами і низьким передаточним повна лажа.

img/zadolbal Вам треба більше катати, тоді менше будете гайки крутити і трансплантації робити.

Не зарікаюсь більше, але Україну ніби дозбирав, лишилось тільки покрасити раму.

Мій гараж

Напевно б ше хромований багажник ззаду був би в тєму? Перед вже нехочу грузити більше.

Голандець тоже майже всьо:

Мій гараж

Руль обрізати тільки лишилось, і сідло поки підбираю Хочу Знать чи з пружинами чи без краще поставити,  . Назвав його "Титанове Відро"  img/ag через наклейки на рамі. Шось я дуже сумніваюсь, шо титан там є в сплаві, хіба шо  0,000001%  img/ag .