Re: Мій гараж

у меня большинство велов с корзинками спереди (даже турик) и вожу в них и тяжёлое и габаритное. получается даже лучше чем с зади телипается плюс еще и все время под контролем

Поставив обмотку і інший бардачок на "Титанове Відро". Тепер вже точно все. Обмотка самопал — шкіряний ремінець від якоїсь сумки обмотаний поверх двостороннього скотчу. Мб зшита була б краща, але і ремінь був затонкий і я шити не вмію абсолютно  img/ah . Принаймні, на хват приємна, більше подобається як базарне  фуфло за 150 грн тіпа "маде ін італі".

Мій гараж

Мій гараж

Оооооо, кожа и руль это мой интерес.

Можно поподробнее? Не занадто товсто з ремінем?

На цьому ремінці шкіра досить тонка була. Ну в мене то так, перший досвід, намотав трохи неакуратно з правого боку.

А можна фото трохи крупніше?

В мене є шкіра як на куртки. Буду з неї вирізати полоси і клеїти  img/ab

Мій гараж

Додано: Тільки що

Arioh, дякую. Нормально  img/ay

Треба й мені шось таке намотати  img/rolleyes  img/bf

Доробляю стартон потрохи. Докупив ше одну червону покришку 23мм. Поставив систему з голландця(туда більш дорожню вчепив, затарився трохи недавно системами) і руль з виносом(бо з цими на голандці занадто розтянута посадка виходила).

Практично все, вот сідло ше тільки підбираю і в пошуках тормозної ручки на перекладину(думаю шось типу альтенбургера поставити.

Мій гараж

Мій гараж

Яке сідло краще дивиться при таких комплектуючих?

І педалі не звідси. Загалом нормально виходить. Але де по Львову ним катати будете на шинах 23 мм ?

По Львову точно ніде, так буде —  в хорошу погоду по трасі поганяти час від часу.

Arioh,
Тёмное седло выигрывает, хотя седло поменьше размером выглядело бы гармоничнее, как на мой вкус.

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

Arioh пишет:

Яке сідло краще дивиться при таких комплектуючих?

як на мене, краще дивиться темне шкiряне

Everything's gonna be just fine!

Переробив короче голландця на турінг на 35 шинах і планетарці 3-ці. Якось в такому вигляді більше пре, в нього накат виявилось офігенний, не гірший як в правильних туристів.

Черговий міні-похід на 60-70км проїхав по сусідньому від Львова Яворівському районі.

Мій гараж

Мій гараж

Мій гараж

Люблю там кататись, машин майже нема, спокійно, в любий момент можна з траси з'їхати на польову дорогу чи в ліс.

Дороги правда там жесть img/ag
Мій гараж

Голландець на 3-й передачі по трасі дуже скоро їде. 1-ю рідко користуюсь, переважно на підйомах на бездоріжжі. Сідло тимчасово з стартона зняв, а взагалі той віткоп напевно поставлю, шо недавно купив.

Україну на літній варіант переробив знов. Вот на цих кілограмових грубих шинах на диво легко йде, напевно
так і лишу. Булхорн на дорожнику до речі так собі, маневреність ніяка з ним, з класичним дорожнім набагато краще їздити. Треба буде ше один комплект  коліс на зиму окремо зібрати.
Викладую фото з поїздки, шоб ніхто не думав шо я тільки гайки кручу цілими днями і не катаю взагалі  img/ag .

Мій гараж

Мій гараж

Через поле як на танку). На диво з 48/19 легко їхалось по грунтовці, траві і неглибокому піску.

А вот сама довша велодоріжка Львова

Мій гараж

Arioh пишет:

переробив знов

Мій гараж