Re: Мій гараж
у меня большинство велов с корзинками спереди (даже турик) и вожу в них и тяжёлое и габаритное. получается даже лучше чем с зади телипается плюс еще и все время под контролем
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
у меня большинство велов с корзинками спереди (даже турик) и вожу в них и тяжёлое и габаритное. получается даже лучше чем с зади телипается плюс еще и все время под контролем
Поставив обмотку і інший бардачок на "Титанове Відро". Тепер вже точно все. Обмотка самопал — шкіряний ремінець від якоїсь сумки обмотаний поверх двостороннього скотчу. Мб зшита була б краща, але і ремінь був затонкий і я шити не вмію абсолютно . Принаймні, на хват приємна, більше подобається як базарне фуфло за 150 грн тіпа "маде ін італі".
Оооооо, кожа и руль это мой интерес.
Можно поподробнее? Не занадто товсто з ремінем?
На цьому ремінці шкіра досить тонка була. Ну в мене то так, перший досвід, намотав трохи неакуратно з правого боку.
А можна фото трохи крупніше?
В мене є шкіра як на куртки. Буду з неї вирізати полоси і клеїти
Доробляю стартон потрохи. Докупив ше одну червону покришку 23мм. Поставив систему з голландця(туда більш дорожню вчепив, затарився трохи недавно системами) і руль з виносом(бо з цими на голандці занадто розтянута посадка виходила).
Практично все, вот сідло ше тільки підбираю і в пошуках тормозної ручки на перекладину(думаю шось типу альтенбургера поставити.
Яке сідло краще дивиться при таких комплектуючих?
І педалі не звідси. Загалом нормально виходить. Але де по Львову ним катати будете на шинах 23 мм ?
По Львову точно ніде, так буде — в хорошу погоду по трасі поганяти час від часу.
Arioh,
Тёмное седло выигрывает, хотя седло поменьше размером выглядело бы гармоничнее, как на мой вкус.
Яке сідло краще дивиться при таких комплектуючих?
як на мене, краще дивиться темне шкiряне
Переробив короче голландця на турінг на 35 шинах і планетарці 3-ці. Якось в такому вигляді більше пре, в нього накат виявилось офігенний, не гірший як в правильних туристів.
Черговий міні-похід на 60-70км проїхав по сусідньому від Львова Яворівському районі.
Люблю там кататись, машин майже нема, спокійно, в любий момент можна з траси з'їхати на польову дорогу чи в ліс.
Голландець на 3-й передачі по трасі дуже скоро їде. 1-ю рідко користуюсь, переважно на підйомах на бездоріжжі. Сідло тимчасово з стартона зняв, а взагалі той віткоп напевно поставлю, шо недавно купив.
Україну на літній варіант переробив знов. Вот на цих кілограмових грубих шинах на диво легко йде, напевно
так і лишу. Булхорн на дорожнику до речі так собі, маневреність ніяка з ним, з класичним дорожнім набагато краще їздити. Треба буде ше один комплект коліс на зиму окремо зібрати.
Викладую фото з поїздки, шоб ніхто не думав шо я тільки гайки кручу цілими днями і не катаю взагалі .
Через поле як на танку). На диво з 48/19 легко їхалось по грунтовці, траві і неглибокому піску.
А вот сама довша велодоріжка Львова
Страницы Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж