Re: Мій гараж

CustoмBicyclь, Чому? В мене тріщотка 14-17-20-24-28. з зіркою наприклад на 48, нижня передача 3,42 получається,  на планетарці з такою 3-ю спокійно їхав.  Але в ідеалі б майменшу зірку десь знайти на 15-16 зубів шоб крок мінімальний був між самими нижніми передачами тоді і на 50 можна зірку ставити, верхніх мені і зараз хватає.

Arioh пишет:

цей вел вже буде як є,

Не верю

Arioh пишет:

ше трохи поексперементую.

Верю
img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Короче та моя возня з передачами логічно закінчилась  img/ag :

Мій гараж

Буде "ліхт штрасен раннер" . Вот чомусь фіксом мені міфа якось більше подобається як сінгл, фз в чому причина і з того ж голландця фікс досить непоганий був, вот мені здається шо фіксити можна майже любий тип вела (ну мб крім складників, ашанів і важких грузових дорожників з крилами і багажниками) головне передачу і шини підібрати. З шинами тільки ше розібратись треба і з переднім тормозом, позичив на пару днів saccon попробувати — за рідні ліпший, але все одно заслабий, а на моїй самопальщині почала вісь гнутись( прийшлось зняти.

Spoiler

А французькі передачі відкладу поки, мб якась рама пежо чи мотобекона підвернеться колись, можна буде цікавий проект повністю на специфічних запчастинах "сумрачного французького генія" неспішно збиратиі.

Стартон так:

Мій гараж

Стартон вже 100% все, трос тільки вкоротити треба буде. Пора вже нарешті якусь назву і емблему йому придумати.

Стартон офигенно смотрится. Руль обмотать — не?

Мой гараж

img/bs вже можна мотати.
Цікаве несиметричне розміщення ручок.

Я рухаюсь, значить я існую!

Кстати о птичках ручках.
Как себя чувствует правая? Она ведь только нижним краем основания в руль упирается, с моего дивана не выглядит надёжным.

Мертвец Джонни, Та я її ше не прикрутив просто, сьогодні тільки задній тормоз поставив, пересуну нижче.

Ну все, не зарікаюсь але вернувся до першої концепції для Міфи — відносно універсальний Турінг/Циклокрос на шинах 32-35 . Для фікса чи злого асфальтового туриста все ж рама замягка трохи, на підйомах відчувається особливо, навіть голландець замітно жорсткіший можливо через раму з легованої сталі і трохи грубі задні пера.

Мій гараж

Короче класика — Планетарка сакс 3 і барабан. Ше не фінальний варіант, руль напевно інший буде, можливо навіть туристичний баран.

І вілсет лишній появився:

Мій гараж

Треба раму тепер до нього найти  img/ag .(з місцем на вели проблему більш менш вирішив, може на роботі получиться тримати 2-3 вела). Хотілось б іменно фікс але на шинах 26-28мм бо на 23мм нема толком де їздити, та і вже є стартон-сінгл. Вот навіть ідей нема яка рама б під такі колеса ідеально підійшла. Пробував на олімпійці — то плавання в кедах було і чіпляння тапком асфальту.

Arioh пишет:

вернувся

Три дня, однако img/ap
Выглядит довольно гармонично, но да, руль с одним, пусть и правильным хватом — не замало?

Мой гараж

Arioh, Педальки просятся другие,очень.Покрышка передняя понравилась,со светлой боковиной.Заднюю бы такую раздобыть.

Куплю вилку на "рекорд"

над вами там дамоклів меч пательня не висить? img/ag

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Висить, навіть не меч, а пара скімітарів і алебарда 2 метрова і дома і на роботі.  img/bj  .

Добавлено: 26-08-2018 17:16:02

toni73, покришку в пару важко буде найти ззаду 630 колесо стоїть(.

kisa, та вот попробую баран поставити, недолюблюю правда трохи їх

Вот пробую зібрати на фреймі голландця суворий внедорожник, заодно і міфу розгружу від кросової резини буде з неї класичний турінг на 32мм сліках. Перед тим була пробна зборка на торпеді і на лишніх деталях, але хочеться по нормальному його доробити.

Дістав вилку під барабанний тормоз.

Мій гараж

Пропорціїї специфічні виходять, давно хотів "Лоу-про" фрейм  img/ag , надіюсь з керуванням проблем не буде, а то рідна вилка довша капітально була. Колеса інші будуть ці тупо для примірки поставив.
Поки думаю над трансмісією, або соплі 1х5 чи сакс трійка, більший діапазон не бачу ніякого сенсу ставити. Шини будуть чесних 40-41мм, ззаді швабра смарт сем перед мішлен старгріп, обода одинарні вот тоже думаю які краще поставити, легші чи міцніші. Фрейм з часом перекрашу.

Дык, а вилка не низкая под такое применение?  Зазоры там...

Мой гараж

легші чи міцніші.

Arioh, лёгкие ставьте, прочные рама не переживет.