Re: Мій гараж

Пафнутийimg/thank
Поленился гуглить, а о том, что приблизительно знаю принципы образования буржуйских обозначений (40, или голая четвёрка — водопроводий, 20 — то же, что и у нас) только сейчас понял img/an   img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Пафнутий, Та не сильно пластилінові, задній трикутник вроді дуже жорсткий — гнувся до меншого OLD тугіше як на стартоні. На україні і міфі наприклад пера взагалі без зусиль згинаються/розгинаються.

Arioh,
Голландские трубы на раме холоднокатаные.
При таком способе производства, прочность труб на изгиб выше, чем у горячекатаных труб на советских дорожниках.
Но сама сталь — та же самая по химическому составу, единственное отличие — она обрабатывается в ковше алюминием, для удаления растворенных газов. А советская нет.
Поэтому голландская меньше ржавеет.

Вот макет  зібрав:

Мій гараж

Думаю все ж ті французькі соплі 1х5 поставити, якось вони мені більше подобаються за сакс 3-ку, не такий дикий розброс між передачами, чисто під бездоріжжя навіть не впевнений чи вийшло б передачі підібрати на планетарці. На перед напевно на 40-42 зірку поставлю, вел асфальт рідко буде бачити. Короче буде  шось типу  img/bg але максимально комфортний і без 100500 педерач і іншого мотлоху. Винос і руль стальні, підсиділ тоже на стальний поміняю. Сідло напевно вузьке пружинне буде, це просто для примірки поставив. Фз шо з заднім тормозом робити, мб приварити півоти на кантіки/вібряки? Або все таки міст трубчастий майже впритик над шиною  і кліщі на нього поставити з нормальним річом?

Рульова не занадто нагромаджена виглядає?

Мій гараж

Spoiler

я б не парився-та сучасний винос сюди поставив би через "гранату",але це моя особиста думка(саме так і роблю,хоча вигляд img/bk )

Alexey K33, А толку, якшо нормальний дюймовий винос стає(тим більше в мене їх є пару штук)?

Я вот сомневаюсь в правильном выборе руля для обозначенного применения вела img/bw
Или его положении img/bk Что-то мне интуитивно не нравится.

Мой гараж

kisa, А який краще поставити тоді? Хотілось б максимальної маневренності добитись від вела. Маю ше стальний голландського типу, булхорн, алю мусташ і стальний метелик.

img/ag Да чтоб я какахи на веле месил, то сразу и сказал бы. А так просто какое-то внутреннее неприятие img/ag . Могу и оибаться. Может широкий пиленый баран img/bk
Думаю, коллеги подскажут.

Мой гараж

Arioh, ширина руля какая?

Arioh,

kisa пишет:

какахи на веле

месить можно для начала попробовать с этим рулем, по форме он напоминает туристовский. Но это если местить медленно и не долго, быстро — управляемость хреновая, долго — руки отбиваются. И тут либо греть и разгибать в более прямую линию ручки, либо ставить прямую палку стальную шириной около 60 см.

Spoiler

палку могу подарить, уже два сезона валяется без дела

Everything's gonna be just fine!

LjAlex, Не міряв, десь приблизно 70см.

Bob, В мене  впринципі валяються  два дорожніх руля з заведеними назад ручками. Але тоді прийдеться алю винос ставити, обидва стальні які маю закороткі будуть. І ше маю стальний симетричний метелик, але він громоздкий дуже.

Spoiler

пропустив,до для "гревела" треба щось надiйнiше.Мене оце,як на фото пiдводилоМій гараж ,особливо,якщо в колiю вскочити,а оце зараз використовуюМій гараж  -це саморобний,з труб ашанiв(Тим бiльше ви казали,що зварювальники доступнi. ).Але не наполягаю,Вам, звiстно вирiшувати. img/bk

Согласен с коллегой Alexey K33, все обычные выносы, хоть конус, хоть клин, легко проворачиваются при катании в природной среде, а руль-бабочка к тому же весьма хлипкий.
Только хардкор, только по 4 болта и затяжка на трубе вилки!
Природу не обманешь  img/bk

Та я не збираюсь з Говерли на велі з'їжджати  img/ag . Для не екстримального катання по лісі думаю і звичайного виноса хватить. На ашанах з 90-х ж всюди прості виноси стояли.