Re: Мій гараж
самому нужны будут со временем.
На пенсии
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
самому нужны будут со временем.
На пенсии
Ну вона по конструкції виглядає досить неубіваєма, в мене в планах є постройка дорожника, шось типу пафрейсера, для бездоріжжя, шукаю зараз раму старої україни або мінська 60-70 років, туда якраз вона б добре вписалась, одна передача для асфальта інша для бездоріжжя.
Продав стартон кстаті, ех... шкода було віддавати, але стільки велосипедів не потягну( та і толку з 2 шосерів ноль.
На орбіті, касета двома хлистами відкручується??
Дозбирую потрохи велосипеди, вот хочу дорожник зібрати, не впевнений чи збирати на рамі німця чи пошукати якусь більш благородну раму типу мінська чи україни 50-70х або якусь іноземну типу діаманта. Запчастини на дорожник в мене є впринципі майже всі крім виноса і ланцюга. Поки колеса зібрав, прикидую якби то краще зробити. Укоротив вилку від ралея до рам нормальної ростовки.
Винос напевно той французький поставлю шо зараз на б552, бо він мені закороткий на шосері.
Б-552 зараз так:
Підсідельний зажим поки на ексцентрику, не впевнений чи то сідло лишу чи інше якесь поставлю. І ше скат наперед тонший треба.
На дамку поставив, сідло від туриста(на диво зручне, я думав буде дубове) і стальний баран, ніби норм так, але все ж напевно баран на булхорн перепиляю.
По дорожнику поддерживаю Минск, Украину, Диамант (или Мифа) . По немцам вообще: В ГДР плохих рам не было. А ФРГ к нам хорошие не доезжают. В вот этом смысле https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?id=82
Если немцы НЕ дорожные, а типа туриста — то однозначно Украина, Минск.
Ну ця рама шо на фото по геометрії швидше дорожня ніж турист, видно же по зазору між підсідельною трубою і колесом,вона непогана впринципі, тільки мостики з пластин і рульова штампована. Впринципі можна поки на ній зібрати дорожник і так деталі всі маю, а там може з часом найду шось краще.
Точно, я текст читал, картинку толком не рассматрел
Хороший иностранец, знакомый очень. Начиная с барабанных тормозов и заканчивая крыльями. И советую вернуть на место гибридку, выкинув лишние звёзды, более канонично будет выглядеть.
Мне, наоборот на дамке такого типа понравился(руль)
а сидуха, именно эта
,родная, только с таким рулем удобна.
Это разная посадка. Руль и седло взаимосвязаны. https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=2115#p2115
В тої дамки дуже відстань мала між рульом і сідлом, менша як в шосерів, з дорожнім рульом незручно було якось. Купляв без сідла і педалів, без поняття даж яке там рідне стояло.
Arioh, Олександр, можливо я помиляюсь, але не здається Вам, що рама вдарена?Але, може то так по фото(це я про дамку).Придивіться до місця в районі рульового стакану.
https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?id=105
Ну, й на вилку зверніть увагу, може то вона така "приспортивлена",щось вона дуже пряма для дамки. Ця згорбленність може суттево впливати на керування
це в моєї.
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж