Re: Мій гараж

Arioh пишет:

Відклав я поки ту японську раму.

Правильно  img/bs Хороші проекти треба добре виношувати, обдумувати.

Arioh пишет:

міфу на хід поставити...всепогодній сітібайк, в тому числі і на зиму.

Правильний варіант. Симпатично виходить. Для всепогодності і зими шкіряне сідло  img/bl

Re: Мій гараж

В мене вобщем як завжди img/ag  черговий тюнінг. Замінив руль з сідлом і задню покришку тоншу поставив. Тепер обидві 35мм. Руль такий самий як на стартоні, в мене їх два є. Сідло прийшлось поміняти, той віткоп заширокий трохи під таку посадку, навіть з райзером трохи незручно було їхати. Вроді бежеві педалі по стилю краще вписуються як ті, шо були чорно білі? Спортивні не хочу ставити я їх не переварюю. Передачу ше замінив з 44/22 на 44/18. Тепер скоріше універсальний турінг-циклокрос ніж внедорожник получається. По асфальту на 3-й передачі летить якщо сильного вітру нема. Я б не міняв вже деталі, але чим більше їздив на ньому тим більше було враження шо слабі передачі, ашаноруль і 40мм задня шина все портять. Так набагато більше подобається на ходу, ше наперед треба буде шину поставити без шипів, максимум напівслік.

Мій гараж

Торцева манетка не виглядає колхозно?

Re: Мій гараж

Манетка дійсно не в тему  img/bs

Spoiler

То на Торпедо ті хромовані барани продають? Подобається він мені і цілим бараном і булхорном. Не ржавіє? 

Re: Мій гараж

img/ag
У меня традиционное отторжение вызывает только чёрный кеТААЙский img/aw  хомут седла img/af

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Мій гараж

CustoмBicyclь, Ну поки шо не заржавів. Раніше продавали, таке враження шо я останні 2 забрав бо шось не видно їх більше. І десь ше бачив їх в інтернет магазині якомусь.

kisa, Хомут поміняю. В мене десь валяються  як мінімум 2 нормальних оцинкованих, вже другий день знайти не можу їх серед барахла  img/ag .

Re: Мій гараж

kisa, теж не люблю чорних хомутів, а з світлими на ринку певний дефіцит.

Spoiler

Я недавно замовив пакуночок барахла з Конотопу (Веломаркет)  і з-поміж іншого хромований хомут сідла. У них в продажі 3 варіанти: чорний дешевий, оцинкований і "хромований" (найдорожчий). Прислали чорний дешевий (самки собаки!), за нього повернули гроші і сказали що хромованого нема (перед цим хромований зарезервували для мене). І кожного разу щось не те висилають: то шприхи не того виробника (звичайно дешевші), то втулку не таку, головне що все уточняють, але без толку — рагулі  img/bk

Добавлено: 17-10-2018 21:44:21

Arioh, в тому інтернет-магазині він суттєво дорожчий, на стільки, що втрачається сенс його купляти. Я краще дешевий алюмінієвий полірну  img/bk

Re: Мій гараж

Эээ, я стартоновские хромированные стараюсь правдами и неправдами доставать.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Мій гараж

Так краще?

Мій гараж

Принаймні замок італійський  img/af  img/ag . Хромований нема де дістати(.

Манетку напевно все ж цю лишу, на рулі просто крім як в торець її запхнути толком місця нема, — шоб рукам не заважала, на виносі теж місця ноль. Манетка до речі не торцева була, з допомогою "ломіка і какойто матери" поставив її туди  img/ag .

Re: Мій гараж

Arioh, с хомутами решите, а то разнобой такой img/ac

Re: Мій гараж

С хомутами — это примерка, возможно. А так да, в глаза бросается. Особенно довольно редкий ремешок для сумочки.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

Re: Мій гараж

А хомут седла  всё равно бедненький, но уже лучше img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Мій гараж

Хомути поміняю, перероблю пізніше проводку троса планетарки по нормальному, через ролік.

Re: Мій гараж

Допилюю по трохи проект всепогоднього сітібайка з міфи. Передачі їй явно лишні. Поставив на пробу заднє колесо на торпеді і ободі з нержавійки — дуже подобається  img/ay . Таке враження шо накат навіть виріс, вел собі катуляється по дорозі, тільки по трохи педалями підпихувати троеба   img/ab .

Мій гараж

Короче проект "Єті"  img/ag.
Систему попростішу поставив, в неї трохи довбанутий q-фактор, але на зиму то швидше плюс ніж мінус, хоть штани не зажує,  ну і надіюсь фарба захистить систему від тої хімії шо дороги посипають зимою. Колгоспний  хомут на ричагу барабана тимчасовий  img/as  зроблю нормальний на днях і кріплення переднього болотніка треба буде з дохлого алюмінія на нерж поміняти. Якшо підвернеться недорого ше один обід нерж то поставлю наперед замісць цього в пару, а поки так. Сідло тимчасове, поставлю якесь сучасне не дуже широке.

Почав підсиділ з тої японської рами випилювати по трохи, навіть ручку не прийшлось до ножовочного полотна робити, на роботі позичили готову. Там і збирати неспішно буду вел, дома вже місця нема  img/ag .

Відсортував з/ч які можливо підуть на неї:
Біла перекидка — кампа  img/bd .

Мій гараж


Вот ше думаю. З роллю бруківкорейсера впринципі і Україна норм справляється. А тут 590 обода підвернулись за фігню. Може б то їх поставити? Річа кантіків мало б хватити поідеї, поміряю в понеділок. Шини є на базарі до них хороші CST 37-622(реальна ширина фз). Можна бронебойний рандоннер зібрати  img/ag .

Re: Мій гараж

Arioh пишет:

37-622(реальна ширина фз)

33 мм. зазвичай.
Винос точно не підійде — рама коротка.

А забацати класний канонічний МТБ сингл на стандартних 559 слабо? З мінімалістичним натягувачем ланцюга чи халф-лінком.

Re: Мій гараж

Незнаю, ну не пруть мене ті 559 колеса абсолютно, малі дуже, накату ноль, 590-і ше куда не йшло. Натяжитель взагалі фігня як на мене — всю фішку сінгла вбиває він,  "недосопля" якась img/ag . Про рандоннер я загнув звичайно, скоріше шось типу циклокроса буде.