Re: Мій гараж

Arioh, скло фари в мокру погоду заляпається бризками з колеса img/ac але на вигляд гарно.

Горец: "Украина" 111-441 (короткая) 1990 г. с планетаркой Nexus-3
Ветерок: "Старт-шоссе" 1986 г. (2х7, дуалы)
В-37: "Спутник" В-37 1967 г. сингл (торпедо)
Лыбидь: Ардис Либыдь "Handmade in Ukraine", 1998, сингл 46/19

Даже если фара лёгкая без батареек, она превращается в раскачивающуюся гирю с батарейками. Так что питание лучше организовать откуда-то из бардачка.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Логично. Тем более, что в фаре этой имеется отверстие для вывода провода. У меня по крайней мере так, на двух таких фарах.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

DVDshnik, і як вони світять? Швидше 5 км/год польовою стежкою вночі можна з такою їхати?

Черговий металолом заготовку притягнув  img/ag .

Мій гараж

Чехословацький турист, обвіс фаворіт, шкіряне сідло, обода вузькі чайки. Оголошення на ЛОХу знайшов, продавали недалеко від роботи за 800грн, віддали за 700 навіть не торгувався. Як на мене халявна ціна за такий мішок класних з/ч  img/ag .  Рама ніби нічо така. Купляв в основному ради сідла, тормозів, системи, виноса, втулок і вічної тріщотки на 6 зірок. Хочу Знать поки шо з ним робити, якшо хватить місця на ше один вел, то може зроблю чисто асфальтовий турінг на 28мм резині, бо з міфи турінг взагалі до нічого, занадто мягка вона якась — на високій передачі вся енергія в раму йде, навіть Україна чуть пожорсткіша за неї, принаймні таке враження в мене img/bm , а голландець більш універсальний вел — шось типу комфортного циклокроса: асфальт/грунтовка 60/40.

скільки б не було заготовок — концепцій завжди +10 img/ag

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

(02-11-2018 19:15:45 отредактировано Юрий)

img/am
Да откуда у Вас столько "заготовок" любых калибров?!!!!!

Аж зависть берет  img/rolleyes .

P.s. Присмотрелся с компа на эту "заготовку". Вам оно надо его "ремонтировать"? СШ в Ваших краях, как грязи, видимо. А вот чехами мало кто хвастается.

Супер заготовка... Я бы тоже такую хотел... Вы Красавчик!!!

img/ag Нет в их краях СШ. Точнее — мало. А Украина — откровенный дефицит. Зато еврохлама — как на еврохламовой фабрике img/ag Но среди него редко, да попадаются перлы — то чешкие, то гдровкие, то итальянские или французские честные тачки.

Мой гараж

Чешские это супер...
Недавно узнал от астраханского вора крокодиловода , (я сам  чайник) что чешский еврохлам в авторитете

Добавлено: 02-11-2018 21:52:16

kisa, в ваших краях "украины" дефицит????????????
Что то не понял я....
Украина у нас дефицит!!!!!!!
С уважением.

В темі"Моя велохата"-у Евгений76 був показаний Фаворіт-дуже гарний, подивіться.

Ну стартонів туристів тоже хватає в нас, раму правда дуже рідко продають в основному цілий вел. З дорожників десь 70% — Десна . На базарі коло роботи вот чемпіон продається, правда за 3000 і на 590 колесах.

Arioh, збираєтесь дерибанити цілком комплектний, практично готовий правильний туринг?!  img/ai 

Його перебрати, за-ОКВП-шити і довго та безпроблемно їздити (за призначенням). І кращим Ви його теж не зробите заміною подібних компонентів (хіба багажник міцніший при реальній потребі поставити)  img/bk

torkimg/ag У нас в стране разные регионы имеют разные особенности. Киев — одно, Львов — совершенно другое. А Житомир между ними — третье img/bk

Добавлено: 02-11-2018 21:10:40

CustoмBicyclь, ++

Мой гараж

Ну по мелочі міняти шось по любому прийдеться там стоять стальні обода і кліщові тормоза. І баран занадто вузький. Остальне понятно шо немає сенсу міняти.