Re: Мій гараж
Обода классные, их под втулочные тормоза и на туринг Хоть на этой же раме.
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Обода классные, их под втулочные тормоза и на туринг Хоть на этой же раме.
Угу, треба вибрати тепер шо краще. Рідні втулки і алю обода, чи рідні обода і барабанна планетарка+передня барабанка. Розгін VS Накат .
Рідні втулки і алю обода
+
З барабанними гальмівними втулками треба красиво проводку тросів і кріплення реактивних важелів втулок оформити, це може потребувати зварювальних робіт і отже перефарбовування рами.
Або зробити красиві хомути з нержавійки (а з цим у Вас будуть проблеми ) чи деякі купити у китайців. Тому я на Вашому місці вибрав би алю-ободи зі всім решту рідним.
Arioh, да уже разные велики нужно иметь..... Само собой они приходят... Мистическая тема ха- ха-ха.
Имею факт.... Когда я на велосипеде ,все себя друзья тоже хотят на велосипеде, и говорят::; брат сделай мне велик... А я говорю конечно брат!
И я Красавчик и они красавчики
И у меня много великов висит не сделанных......
А я не зря связал железные обода и туринг Ему на каждом светофоре не нужно разгоняться-тормозить, а большая инерция помогает сохранять силы. Большую массу тяжелее раскачать на мелких неровностях, значит меньше мелкой вибрации — а это меньшая утомляемость...
железные обода и туринг
треба красиво проводку тросів і кріплення реактивних важелів втулок оформити
Якщо колега це сумістить, то буде йому великий "респект і уважуха"
Ну я поки порозбирав все, пічаль там трохи, все шо крутиться погрижене в ноль. В каретці і вал і чашки у втулках конуса, в рульової верхній конус тільки живий. Добре шо хоть система і клини впорядку. Шприхи пластилінові, тоже під заміну. Заднє крило тріснуло. Остальні деталі в порядку. Обода важкі шо по 1,2 кг важать
боюсь з барабанами трохи перебор по вазі получиться, такі чугунні колеса фз чи з тонкими шинами будуть норм
.
такі чугунні колеса фз чи з тонкими шинами будуть норм
Для туринга це не проблема, а швидше бонус.
Вот думаю може хай сінгл з того чеха, толку з тих передач на асфальті... Назад б торпеду поставив спереді кліщі рідні хай будуть, зразу і колесо переднє готове валяється то на 40 шприх все одно нема куда його подіти. А соплю і тріщотку на мтб пристрою, зірок в мене ціла стопка є від різних тріщоток, можна підігнати спокійно під бездоріжжя якшо не підійдуть то на барахолці цілий ящик їх продають любих розмірів, тріщотка на щастя в хорошому стані, розібрав сьогодні. Блін бачив сьогодні класну вилку мтбшну взагалі без зварних швів під вібряки/кантіки і як назло вона під 28 колесо(.
Рідкісний випадок — купив готове колесо:
Втулка в ідеалі, якесь шімано ше з японських, зібране добре, шприхи нержа, резина нова практично — кенда напівслік 50-559 навіть камера жива. Обід рігіда одинарний з 25мм посадочним. 350грн дав за нього. Треба ше тепер назад такий обід до пари знайти буде.
Не нужно пытаться дербанить еще один комплектный, сбалансированный с завода велосипед.
В том состоянии, в каком он есть — он оптимален. Колодки по стали, ОКВП с заменой изношенного и достаточно.
Попробуйте, уже наконец, определить для себя, какие велосипеды вам нужны. Сформируйте проект и двигайтесь, отталкиваясь от него.
Сейчас — это постоянные метания из пустого в порожнее, с попыткой разобрать все и вся и слепить из этого что-то этакое.
А який сенс, лишати його як є? В плані реставрації нічого цінного, звичайний євровел типу туриста якими три базари завалені в нас. По тих ободах ні одна колодка робити не буде нормально, були б там хоть швеллера з насічками то може б ше подумав. Я поки додому його довіз, ледве їхав і тормозити починав за 20м до світлофора. Баран там 37см по ширині наприклад, дуже незручний. Каретка вбита, на валу і дорожках величезні раковини.
Незнаю шо там ті чехи на заводі курили, но ставити сінгловий ланцюг і 6 передачну тріщотку з 2мм зірками (передня зірка 3мм) то ше треба додуматись . Я взагалі фз як воно там переключало ланцюг об зірки впритик терся.
шо там ті чехи на заводі курили
Махорку.
А не факт, що він у заводській комплектації (де докази, наприклад фото і опис з каталогу виробника) . Є ймовірність крокодилінгу до Вас. Я ще не бачив такого заводського поєднання синглової системи і ланцюга з 6-ш фрівілом
А який сенс, лишати його як є?
Поремонтуйте із відновленням чи заміною на правильні компоненти в межах концепції "туринг 1х6 з ободними гальмами" і це буде правильно. Або залиште собі те що хотіли, а решту розпродати/здати в металолом.
В заводській). Вот ше один такий вел нарив в неті https://www.sbazar.cz/filip.mitrenga/de … lo-liberta
За збирання виродка в стилі К1 ніхто не похвалить і Ви сам не будете ним задоволені
Еее... який к1, я ж не стопіцот передач і гуму 40+мм на нього ставити буду. Класичний турист сінгл з бараном і торпедою на 28мм резині і двойних дуже низькопрофільних ободах . Я під ті обода і резину давно раму шукав.
Класичний турист сінгл з бараном і торпедою на 28мм резині і двойних дуже низькопрофільних ободах
Це остаточна концепція для нього? Такий варіант може бути пристойним.
Чи знов по ходу справи 5 разів передумаєте?
Страницы Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж