Re: Мій гараж

Arioh пишет:

заведену назад палку поставити як на фото з галереї  то якраз норм

Во. А вынос этот меня цепляет своей яркой навороченной принадлежностью к той эпохе, когда мтб не были ашанами. Откуда и всё остальное.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Arioh, бо бездоріжжя сидячи на синглі мтб це турінг)
На мтб бездоріжжя проходиться стоячи, швидко і агресивно  img/beard бо рама жорстка, а колеса м"які.

Spoiler

в мене закінчились метафори img/ppc

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Взагалі то ця рама зроблена для всесезонного туризму якраз, на ній і кріплення є на повнозахисні болотніки і багажник. Вот тут ціла стаття є за неї https://www.cycleexif.com/ishiwata-and- … ara-marten

Arioh, ну, під ці цілі її переробив хтось, але ж то не орігінал.

http://www.mtb-kataloge.de/Bikekataloge … hara92.pdf

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

alonso_forgotten,  Оригінал, може просто зроблена на замовлення. На рамах з каталога навіть проводка троса відрізняється і кріплень на крила немає. Моя один в один як в того тіпа з статті.

А ганяти по бездоріжжі можна і з пружинним сідлом, тим більше воно вузьке і досить жорстке якраз під мтбшну посадку приблизно.

Найшов на базарі в ящиках з єврохламом таку штуку:

Мій гараж

Заводський перехідник з 25,4 на 22,2 винос. Коллеги як думаєте, надійно воно буде триматися?

В мене просто є класний 22,2 хро-мо винос під кантіки з упором і роліком. І по довжині якраз норм з стандартною палкою/райзером.

Більше схожий на підсідельний перехідник.
Буде триматися, якщо без екстриму. Розпиленою частиною вниз і слідкувати, щоб винос глибше не просів.

А от з екстримом не певний.

Я рухаюсь, значить я існую!

Arioh, может с 25,4 на 28,6?

Евгений76, Та ніби для виноса, в підсидільних один наскрізний пропил, а тут 4 десь на 3/4 довжини трубки, та і валявся він в ящику з виносами.

Кирилл, Зовнішній 25,4 внутрішній 22,2.

От 22,2 мм заставляє вірити в виносність перехідника. Хоча на підліткових радянських біциклах такі підсідели використовували.

Я рухаюсь, значить я існую!

Что-то я так и не понял, куда его вставлять.

Він типу шоб поставити винос 22,2мм в вилку 1 1/8.

Вот думаю може б то на горняка 3-ку сакс поставити, з передачою 52/24 ланцюг якраз ідеально стає без всяких натяжителів і т.п. якшо з часом сильно розтягнеться то маю самопальний прижимач з ричага торпеди і роліка перекидки. Просто планетарка на бездоріжжі мені якось більше подобаєтьс ніж соплі, діапазона трійки  повністю хватає.

Arioh пишет:

планетарка на бездорожье мне как-то больше нравится чем сопли

А с соплёй именно по бездорожью ехать очень трудно — всё время растительность зажёвывает.

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

Ему б дропы с регулировкой — горизонтальные, конечно...
То, что сейчас цепь хорошо висит — это как-то... одноразово, что ли img/ag
А натяжители с пружинкой — ну, блин, не покидает меня ощущение лишней детали, затыкания дыры в конструкции, костыля какого-то.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.