Короче забив я на облегчайзинг стартона, ну його. На пластмасовому сідлі неможливо їздити, а пластмасові педалі і втулку з низьким фланцем якось не по фен-шую на фікс ставити
.
Отак більше подобається набагато
Ше на рахунок системи думаю, ця якось не дуже вписується та й люмінієва зірка на 42 зуба врятлі довго проживе на фіксі ну і передача 42/15 заслаба, думаю 46/15 або 48/15 якраз буде. І раму перекрасити треба, поки в пошуках малярки з адекватними цінами, в крайньому випадку прийдеться пф-м
.
На Україну поставив вилку від довгого стартона, якраз норм вписалась і каретка все ще досить високо.
Вроді навіть по кольору більш менш вписується. На переднє колесо прийшлось кросову швабру поставити, одна з кенд виявилась крива, рівно забортувати її просто нереально
. Хоча вел по асфальту гірше точно їхати не став, впринципі не раз бачив коли назад слік або кубік ставлять, а на перед з трохи злим протектором. Руль цей пре, кращий того білого такої ж форми, цей більш тонкостінний і вібрації дуже добре гасить. Купив ше нарешті 100вт паяльник і стальну проволоку, взяв 0,8мм 0,4 тупо ніде нема, попробую напевно на днях шприхи паяти.