Re: Мій гараж
на стартонівських колесах
Алеж і любите Ви перестановки і перетасовки Готового стартона нащо було чіпати? Мало у Вас ободів і втулок (аж розпродуєте зайві
) щоб зробити за вечір колеса?
не паканонам!
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 87 88 89 90 91 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
на стартонівських колесах
Алеж і любите Ви перестановки і перетасовки Готового стартона нащо було чіпати? Мало у Вас ободів і втулок (аж розпродуєте зайві
) щоб зробити за вечір колеса?
не паканонам!
Ну так я для примірки їх поставив, не збираюсь нічо переставляти. На нові колеса шприх і фіксовтулки не вистачає
Берете ровер між ноги, стаєте ступнями на землю. Зазор до труби є?
А, та нє, з тим все норм в мене впринципі всі рами 57-59 росту.
Что-то как-то непонятно, такая рама и такой вес. Вы в трубы заглядывали? Там мусора не набито?
В трубах пусто, фз чо вона така важка, можливо з самих ширпотребних шосейних .
Ну, значит крепкая. Даже если она водопроводная, то это учтено в сечениях труб, что хорошо. А то я лечил когда-то модную хромолоевую японскую раму. Но хромолевый был только главный треугольник. Так там в заднем треугольнике не удосужились изменить сечение водопроводных труб относительно хромолевых.
Вилка, конечно
Дропы бы горизонтальные этой раме
О, если ещё не разобрали, что там от дороги до каретки (лучше до оси каретки) — для понимания?
фз чо вона така важка
Підозрюю що то англійка, а точніше Ралей. Їхні недорогі рами з товстостінних труб. Ну і ростовка не 56см як більшість тут привикли міряти/важити — 100-200 грам треба на це накинути.
kisa, 27,5см.
CustoмBicyclь, Фз, на рамі тільки по німецьки написано шось типу , "Руки геть, рама зареєстрована і номер вибитий ". Може ше голландець бути в них тоже рами тяжелезні бувають, німецькі переважно легкі навіть самі штамповані.
Просто шосер початкового рівня. Пух в мене 59 зросту важив 2650 г. З їхніх власних труб. Це була третя з самих простих шосейних рам і четверта-п"ята від топа. Причому були дропи Гіпієме і камповські бонки.
Так що все в межах. Просто на цьому фоні стартон не такий простий як нам здавалося.
Може ше голландець бути
Тоді уважно дивіться, чи нема у трубах заначки з білим порошком
, може то вона так виги додає
Я вот не знаю, шо з вилкою робити, може на ту еску шо на фото приварити довший шток? В неї впринципі довжина як в шосейної.
Arioh,
А шосейних вилок ніде не пробігало?
Страницы Назад 1 … 87 88 89 90 91 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж