Re: Мій гараж

Arioh пишет:

на стартонівських колесах

Алеж і любите Ви перестановки і перетасовки  img/as  Готового стартона нащо було чіпати? Мало у Вас ободів і втулок (аж розпродуєте зайві  img/ap ) щоб зробити за вечір колеса?
img/bt не паканонам!

img/ag

Ну так я для примірки їх поставив, не збираюсь нічо переставляти. На нові колеса шприх і фіксовтулки не вистачає

Arioh,
Горизонтальна труба не буде жати?

shvorak, В сенсі?

Берете ровер між ноги, стаєте ступнями на землю. Зазор до труби є?

А, та нє, з тим все норм в мене впринципі всі рами 57-59 росту.

Что-то как-то непонятно, такая рама и такой вес. Вы в трубы заглядывали? Там мусора не набито?

В трубах пусто, фз чо вона така важка, можливо з самих ширпотребних шосейних  img/bn .

Ну, значит крепкая. Даже если она водопроводная, то это учтено в сечениях труб, что хорошо. А то я лечил когда-то модную хромолоевую японскую раму. Но хромолевый был только главный треугольник. Так там в заднем треугольнике не удосужились изменить сечение водопроводных труб относительно хромолевых.

Вилка, конечно img/bj

Дропы бы горизонтальные этой раме img/rolleyes
О, если ещё не разобрали, что там от дороги до каретки (лучше до оси каретки) — для понимания?

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Arioh пишет:

фз чо вона така важка

Підозрюю що то англійка, а точніше Ралей. Їхні недорогі рами з товстостінних труб. Ну і ростовка не 56см як більшість тут привикли міряти/важити —  100-200 грам треба на це накинути.

kisa, 27,5см.

CustoмBicyclь, Фз, на рамі тільки по німецьки написано шось типу , "Руки геть, рама зареєстрована і номер вибитий  img/ag ". Може ше голландець бути в них тоже рами тяжелезні бувають, німецькі переважно легкі навіть самі штамповані.

Просто шосер початкового рівня. Пух в мене 59 зросту важив 2650 г. З їхніх власних труб. Це була третя з самих простих шосейних рам і четверта-п"ята від топа. Причому були дропи Гіпієме і камповські бонки.
Так що все в межах. Просто на цьому фоні стартон не такий простий як нам здавалося.

Я рухаюсь, значить я існую!

Arioh пишет:

Може ше голландець бути

img/bs Тоді уважно дивіться, чи нема у трубах заначки з білим порошком  img/lupa , може то вона так виги додає  img/ap

Я вот не знаю, шо з вилкою робити, може на ту еску шо на фото  приварити довший шток? В неї впринципі довжина як в шосейної.

Ariohimg/doubt
А шосейних вилок ніде не пробігало?

Я рухаюсь, значить я існую!