Re: Мій гараж
Спицы разной длины потребуются при таком способе.
А статейка по ссылке какая-то теоретическая на вид, практического применения как-то не видится в подобных нетрадиционных способах спицовки колёс.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Спицы разной длины потребуются при таком способе.
А статейка по ссылке какая-то теоретическая на вид, практического применения как-то не видится в подобных нетрадиционных способах спицовки колёс.
Arioh,
Это для чего ж так спицевать, интересно? Может люди за ямами на дороге скучают. А так колесо — местами мягко, местами жёстко
Ведь между радиальными спицами какие огромные сектора обода.
Втулка на 24 спицы. Детская что ли?
"Облегчённая" взрослая вроде. Это когда снижают вес колеса в сборе кроме всего прочего и за счёт уменьшения количества спиц.
Кстати, спицовка указанная допускается только на втулках с 24 отверстиями, и с 36 тоже. А также с 30, но таких ободов вроде не бывает.
Походу той crow foot більше понт, хотя якшо перепаяти спиці, може колесо і буде дуже жостким, Хочу Знать. Я якось попробував так зібрати колесо коли не було чим занятись, але трохи невгадав з довжиною — радіальні шприхи вийшли задовгі(шприх спеціально не купляв, думав якісь з тих шо є підійдуть), і забив.
Несколько дней назад на треке сравнивали велосипеды весом за 10 и до 7 кг. При покатушке разницы никто не заметил.
Про радиалку. Перепаянные три креста имеют почти такую же жёсткость. Но щадяще (по сравнению с солнышком) относятся к дыркам в ободе и втулках.
Поэтому радиалка в принципе выгоднее, но на треке при атаках может быть нехорошо. Именно из-за этого на спринтерских трековых велах переднее колесо тяжелее заднего, и вилка тяжелее, да ещё с круглыми перьями.
Ну и немного аэродинамика, конечно.
В этом смысле городской фикс ближе к шоссеру. Ну и мы не дикие спортсмены, даже когда дорываемся до трека. Так что и там не сломаем колесо.
Вес переферии колеса важен для лёгкости разгона. При устоявшейся скорости — пофиг.
Добавлено: 22-09-2017 09:22:50
И да, на треке разные виды гонок бывают, и велы сильно разные. Тот же Метеор имеет почти шоссейную геометрию, шоссейный руль и узкую цепь. А у рекорда эти элементы "трековые".
Мінськ дозбирав практично, тільки за руль ше думаю чи цей лишити і обмотку оранжеву на нього, чи стальний мусташ і деревяні гріпси, ну і сідло помягче треба знайти. Поставив болотніки, а то на Україну не влазять через той передній тормоз, а хоча б один вел з болотніками дуже потрібен. Заднє колесо перешприхував на фіхтелівську червячку. Спереду лишу кліщі, ці Saccon непогано тормозять, якраз під 630 колесо річа впритик хватило під 622 закороткі б вийшли.
Надписи в фотошопі написав, просто шоб прикинути, шрифт довго напевно підбирати прийдеться, може ше емблему якусь на підсідельну трубу попробую зробити в векторі.
Поставив поки шо ті 630 колеса з мінська на стартон, вони для мінська трохи завузькі, лоханувся трохи з тими Deestone, в них 31мм реальна ширина.
Поки так буде, він впринципі норм літає на них, передача ток ніяка 42/16, якшо найду клини нормальні, поставлю рідну систему. До весни надіюсь трубки куплю, і зберу норм шосейні колеса. З 630-ми взагалі Хочу Знать шо буду робити, хіба на ту раму вінори поставити їх, але 4-й вел навіть не уявляю де буду тримати .
На мінськ зібрав суворі стальні колеса, кожне десь поза 2кг важить)). Барабанна втулка Gazelle Naaf.
Буде повністю стальний вел, покришок в мене повно назбиралось, якісь 40мм ше знайдуться на ці обода.
Шось я з тим мінськом ніяк не заспокоюсь . Україну вот зібрав і їжджу, єдине шо руль міняв з люміня на стальний і червячку на планетарку, а на Мінську одні тільки колеса вже разів 5 міняв.
Вроді непогано виглядає? Завтра проїдусь на ньому роботу, інтересно як на ходу буде з такими чугунними колесами. Сідло і педалі напевно заміню, трохи не в тєму вони, ну і ручку тормоза якусь треба, з тих шо маю на цей руль якось криво стають. Болотніки тепер взагалі капець як торчать, ніяк не згадаю де подів коротші кріплення від них, мав десь штук 20 різних.
Збираю помалу стартон, поставив все ж колеса на клінчерах, шось трохи неохота з трубками зв'язуватись. Заднє колесо зібрав на тій барабанній фіксовтулці, а то трекову ше попробуй найди за адекватну ціну.
Вроді все по фен-шую — локрінг, натяжителі. Правий дропаут мінімально розігнутий
Пробувати вгнути його назад, чи забити і так їздити?
Систему від б-552 поставив, з педалями тільки Хочу Знать шо робити, чи шукати стартонівські чи якісь буржуйські закрутити через силу. Ну і раму перекрасити треба.
Ше не їздив на ньому, вкручу напевно якісь педалі від України, десь вроді мав пару, хоть коло хати переїдусь.
Дроп порівняти не проблема, розводним ключем. Ззаду два хреста?
Проїхався нарешті, сподобалось, він реально сам їде). Завжди думав, шо на фіксі страшно їздити, але якось спокійно їхав, контроль швидкості особливо пре), переднім тормозом майже не користувався навіть. Передача якась заслаба тільки, зараз 51/18 стоїть, на сінглі вот з нею якраз норм було на похожих колесах. Вел навіть не сильно дубовий вийшов, можливо через низькопроіфільні обода ну і резина ця мягка дуже і еластична.
Ну всё, ещё один коллега познал дзэн Стильно выглядит по расцветке и с втулкой этой. Хоть она — дурь, я об этом сто раз писал
Ноги с руками ругаются при торможении
Страницы Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж