Re: Мій гараж

Украина пушка-гонка, обмотки на руль не хватает img/ay

А откуда информация про титан?

Наклейка на рамі "Titan Stahl mikrolegieeren" шось таке.

Короче перший мій дороблений до кінця  проект: Бруківочний-дворовий-тротуарний телепортатор "Титанове Відро" img/ag

Мій гараж

Мій гараж

Мій гараж

Зібраний практично з деталей які назбирались дома за півроку, докупляв тільки руль і шприхи. Майже всі деталі  б/у з нового — трос до тормоза, фіксовтулка, одна з камер, руль, передня покришка і шприхи на передньому колесі.

Spoiler

Фрейм Wilhelm Grohman на трубах Mesu (Хочу Знать шо за виробник, на наклейці пише Titanstahl mikrolegieren ZSTE 420)

Колеса Заднє: Обід Alesa, втулка Quando(сама дешева на насипах), шприхи DT нержавійка(дістались на халяву), камера якась б/у данлоп толком і не памятаю звідки вона в мене(манометр нормально бачить тиск в ній) покришка Michelin transworld 37-622(реально 35мм).
Переднє: Обід Van holter, втулка ХВЗ високий фланець, шприхи флагман, камера CST, покришка Deestone 37-630(реально 33мм)
Винос SR
Руль самий дешевий базарний баран перепиляний під булхорн.
Піджопник Zoom алюміній
Сідло ХВЗ
Тормоз Шемоно альтус
Ручка Saccon
Система Sakae Custom
Педалі ноунейм з якогось євроашана
Ланцюг KMC сінгловий

Из того что удалось нарыть в интернетах:

ZSTE420 это "немецкий" стандарт, обозначение в "английских" стандартах H400LA.
Высокопрочная конструкционная низколегированная сталь, применяется при производств несущих конструкций транспортных средств в том числе рам автомобилей. Отлично штампуется, имеет высокие прочностные и усталостные характеристики.

Химический состав H400LA:

Spoiler

Углерод 0.1
Кремний 0.25
Марганец 0.5-1.6
Алюминий 0.15
Сера 0.025
Никель 0.40
Титан 0.15

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

Ладный получился. Только ж сами себе объявите мораторий на реформы  img/bj
О, сталь простая, но хитрая. Ну так, как я понимаю, ни хуже ни лучше, но приятная мелочь. С бардачками что за бардак?  img/bj

Spoiler

Как приятно двор без снега видеть img/rolleyes 

Добавлено: Сейчас

Что-то я хотел... А, на обоих велах у Вас как-то ручки тормолзные сильно "под себя" завётрнуты, это норм?

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Riverdale, Дякую за інфу, значить виробники не збрехали про титан хоть і 0,15%  img/ag.

kisa, Бардачок до моста прикручений колхозно виглядає? Хотів чимісь ту страшну пластину хоть якось  закрити  img/ab перепаяти на трубку немає можливості. Ручки Хочу Знать, вроді все так ставив, принаймні на Україні як останній раз їздив зручно стояла.

В ідеалі ше б хотів наперед такий мінібагажник-бустер кантіків поставити

Мій гараж

Але заводський напенвно нереально такий знайти, мб самомопал зробити попробую пізніше.

А, рассмотрел.
Дык, идея классная, но сам бардачок подрамный не годится туда. Из-за скошеной стенки я вообще думал, что он там криво притуленый как макет, а не прикручен  img/ag

И два разнородных бардачка колхоз и делают. Наверное, классно будет прикрутить единственный именно по-Вашему, только прямой, не подрамный.

А я и на Украине заметил, что ручка увалена так, как будто боольшим пальцем тормозить  img/bj если на моих так поставить — так оно и будет , потому спросил  img/ag 
Гдлавное,  чтобы Вам эргономика позволяла мгновенно и качественно пользоваться.

Мой гараж

Arioh пишет:

мій дороблений до кінця  проект

Не вірю!!! Обмотки і заглушок руля нема, з бардачками бардак, багажник хочеться!  img/ap

Spoiler

Можу підказати де продається багажник під кріплення до вібряків/канті, але ціна не кроководська — більше 500 грн  img/bk Я би переробив стойки заднього багажника (з тих що з одинарними стойками простіше)

Поміняв бардачок
Мій гараж
Цей вроді краще дивиться.
Обмотку Хочу Знать якого кольору ставити. Червоний/коричневий/чорний? Чи взагалі лишити голий руль?

CustoмBicyclь, Задні багажники занадто громіздкі. Мені здається легше вже з нуля зварити.

Arioh, а Вам для чого передній багажник, що возити збираєтесь?

В "модних" передніх багажниках з розміром під пачку сигарет не бачу жодного сенсу. Якщо варити саморобний передній, то вже якось так http://tubicycle.com.ua/velobagazhniki/model_2/

Та в основному як підставка на рюкзак, чи там на фляшку з пивом водою або на різний дрібний груз. Впринципі велика підсідельна/підрамна сумка напевно практичніше буде. Думаю ше...

В жару наприклад страшно нелюблю з рюкзаком на спині їздити. Повноцінний багажник мені від сили раз в місяць потрібен, якщо і буду чіпляти то на Україну.

Да вот вес больше пачки сигарет или бутылки будет нервировать. Тем больше, чем он дальше от оси рулевой. Скорее, придумать что-то вроде флягодержателя на руль, если так хочется...

Мой гараж

Arioh, мне кажется, или это трековое седло?

Кирилл, Та нє, звичайне стартонівське, вроді 14 чи 15см ширина.