Re: Мій гараж
За Вашими постоянными
покращенями работами сложно уследить
О, суровый.
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 44 45 46 47 48 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
За Вашими постоянными
покращенями работами сложно уследить
О, суровый.
Залишу все таки на голландці рідну вилку, вот вібряки класні поставив і переднє колесо з звичайною втулкою і чуть ширшим і легшим ободом, якось ніби чуть легше їхати стало все ж з барабаном спереду трохи вага була розбалансована (переднє колесо в півтора раза важче заднього було). Модуляція в них майже майже як в барабана. На цій вилці посередині ніг є по отвору під болт м6, вот думаю якісь туда педальки прикрутити туди шоб на спусках ноги віддихали.
Хочу Знать може комусь пригодиться, пара заміток про зборку фіксодорожника:
-Рама коротка дорожня (можна впринципі і довгу, але на короткій легше розганятись). Норм заготовки євродорожники з 90-х вони часто з легованої сталі бувають(правда переважно з самої дешевої), ну і плюс вилки з кантіками/вібряками і довгими ногами під широку резину , менше гемору з тормозом.
-Шини сліки шириною 37-45мм залежно від вбитості доріг.
-Обода алю одинарні, бажано самі широкі і легкі.
-Руль дорожній перевернутий
Впринципі все.
Повернув короче на стартон тонші шини, від 28мм толку ноль , хоть їх і на 8 атм можна качати. Сама безтолкова ширина шини і трясе так само як 23-25мм шини і не летить як 20-25мм і накат Г.... Поставив назад 23мм стільвіо, в 17мм ободі її розперло до 24,5-25мм наперед вінтажний марафон 25мм (реальна ширина тож 25мм в 20мм ободі, він з антипроколом але легкий), ніби якраз норм , ше тонші ставити в моїх умовах то трохи мазохізм, навіть на трасах в основному щебнеасфальт.
https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 345#p67345
Та надіявся шо на 8атм набиті будуть норм їхати, ті контіненталі ше й важкі як на шосейні(приблизно 550г), добре, шо хоть нові не купляв. Вот на 25мм шинах норм літає, можна спокійно передачу 53/18 ставити.
Так товщі шини ж і ставляться для того, щоб не набивати їх до 8 я б 28 мм качав на 6 максимум
Поміняв сьогодні на голандці передачу з 48/18 на 52/18. Заїхав в досить злобний затяжний підйом не встаючи на педалях (на 48/18 важче було заїхати, привставав часто) прям містика якась... і взагалі якось легше їхати по прямій стало, ноги не заболтуються.
Правда пару днів тому і шини поміняв з 45мм на 37мм, з 45мм шинами і 48/18 більш менш норм було їздити, але відчувався баласт трохи, ну і в ободів посадочний 22мм замалий для тих шин, тепер їх на Україну переставлю, коли дістану нарешті нормальні широкі обода шоб все було по фен-шую. І систем тепер нарешті маю на всі 3 вела нормальні, а не одоробла з Q-фактором як на ковбоя .
murabel, Пробував і на 6атм їх качати — стартон тоді взагалі не їхав.
Заніс раму України на покраску. Рама вилка руль і один обід (на стартон поставлю на заднє колесо) — 600грн піскоструй+фарба . Кантора https://zeber.com.ua/contacts . Рама з вилкою десь 400-450 приблизно б вийшло,
Хочу Знать шо з ободами робити, 21-22мм для резини 45мм затонкі будуть чи норм? Блін мав головне чайки 26мм поміняв знайомому на 2л пива , думав нафіг мені вони здались, а тепер треба широкі обода і
.
тонкие. Даже под честные 40 мм не очень, хотя ездят, конечно.
Точку покраски с адресом добавляю в малярную тему?
Точку покраски с адресом добавляю в малярную тему?
Ок. Незнаю правда для кого я інфою з магазами, малярками ділюсь. Шось львівські кроководи шифруються . При тому шо майже кожен день народ на туристах/стартонах/деснах і т.п. бачу.
майже кожен день народ на туристах/стартонах/деснах і т.п. бачу.
Пора Вам зайнятись кроко-місіонерством і кроко-просвітництвом
З ободома капец. Питаюсь в одних торгашів є обод шоб між бортами 25мм — Да да є в нас якісь старі. Ага приїжаю на базар, 1- 590мм 2-й 18мм ширини, 3-й 21мм і дорожки протерті на пів стінки
. Ше один хотів мені впарити двойне високопрофільне одоробло з посадочним 19-20мм , ше й бл... доказував шо в нього люба резина стає норм. Ноу коментс... В майстернях тоже одні кретини і школоло. Вот спілкувався недавно з нормальним майстром в якого даже спортсмени вели деколи ремонтують, так він говорив наприклад тож саме шо і всі на форумі — двойні обода є смисл ставити тільки на шосер через жорсткість, бо одинарні легші і мягші і двойний обід рівня широкого одинарного коштує в раз 20 дорожче, широку покришку не треба ставити в вузький обід і т.п.
CustoмBicyclь, Та, а де їх можна купити? Я впринципі похожий бачив в магазі від мотозаводу, але там ціле колесо було з індійським стаканом під торпеду і 400грн за нього хотіли(.
Страницы Назад 1 … 44 45 46 47 48 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж