Re: Мій гараж
CustoмBicyclь, приєднаюсь до питання, бо скоро буде актуально.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 45 46 47 48 49 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
CustoмBicyclь, приєднаюсь до питання, бо скоро буде актуально.
Ледве встиг сфоткати поки балкон не залило .
Нарешті покрасив фрейм України. Впринципі вже майже все. Порівняно з останнім варіантом поміняв тільки обода,систему і руль. Вчора проїхав 50км (асфальт, хреновий асфальт, дуже хреновий асфальт, поле, бруківка і вулиця Шевченка(там вобще ппц) ). Впринципі на 52/20 передачі більш менш норм, але можливо 52/21 поставлю.
Незнаю шо з болотніками робити, металічні недолугі, пластмасові якось не по феншую та і не бачив широких 28-х, деревяні я врятлі зроблю, та і зимою напевно довго вони не протянуть, десь тут в байкпорні чи кунсткамері бачив класні болотніки розширені на кінцях майже на всю площину шини. Поки шо пластмасові поставив.
І думаю ше зробити систему зірок 2х2, типу спереду умовно 52/50 ззаді 21/23 або 20/22 і ланцюг викруткою перекидати коли з траси на бездоріжжя зїжджаєш, Хочу Знать тільки як на торпеду 2 зірки присобачити?
вже майже все. Порівняно з останнім варіантом поміняв тільки
Ню-ню, знакомая песня
Симпатичная, классическая
як на торпеду 2 зірки присобачити?
http://velomobil.masteraero.ru/velo-12.php
LjAlex, Фотосесію зроблю пізніше 100%, ше трохи доробити її треба, емблему, наклейки, болотніки нормальні, мб ручку поміняю на торцеву, а то на перекладині не дуже зручно з таким рулем.
Arioh, дерев'яні крила самому робити не варто, якщо немає можливостей. Тим більше, є колега який це діло гарно робить і зимою випробовував. Я мав нагоду потримати в руках один з його виробів. Нюансів фінішної обробки у колеги не знаю, а от свому досвіду довіряю — крила без проблем витримають сніг та дощи.
Ну і бонусом ширину обговорите.
Присоединяюсь к словам Жени.
фрейм України. Впринципі вже майже все.
не вірю!
Образ не завершений: або ставити задній трубчатий багажник чорного кольору, або дерев*яні болотники і бардачок під сідло. Шатуни такі не звідси, навіть якщо зняти другу зірку — проситься чорний захист штанів у вигляді диска чи шитка. Все ІМНО.
Вирішив проблему низької каретки на олімпійці, поставив назад 630 колесо
Тепер норм з фіксовтулкою їздити, асфальт не чіпляю і колесо впритик піджалось як на трековому велі . Шина тимчасово 32мм, поміняю на 25-28. Принаймні їде легше як торпедний сінгл на 28мм шинах і чуть помаліше як той же сінгл на 23мм шинах по більш менш хороших дорогах, думаю з тоншою і легшою шиною ззаді все ок буде.
Сідло поки турінгове, з рідним ше повозитись треба, занадто там шкіра розтягнута. Педалі ті від ашана тоже якісь недолугі, поки дорожні будуть мб з часом широкі якісь прикуплю шось типу таких http://www.mastervelo.com/index.php?rou … uct_id=488
Arioh,
Може краще такі?
http://www.mastervelo.com/index.php?rou … ct_id=7168
Я ставив такі другові на Турист. То вроді не погані. І по стилю краще.
поставив назад 630 колесо
Остроумно, и пропорции прикольные получились.
Тут вобщем... Не втримався і купив ше одну заготовку
Фрейм реально класний, весь на вузлах, трубчасті мостики. Думаю повноцінний турінг на 32-35мм шинах зібрати для дальняків на 100-200км(геометрія туристівська впринципі). Тримати правда його на роботі прийдеться(. Походу німець, каретка томпсон, втулки ренак, сідло ноунейм, (попробую прожелатинити його, шкіра норм впринципі, тільки просіла).
shvorak, Не, такі точно не буду ставити, не люблю ті педалі з шипованими рамками, вони підошви трохи коцають і я постійно мозоль натираю собі на правій нозі об ті кляті шипи(Хочу Знать може я якось не так їжджу чи шо, но постійно така біда).
Хороший.
Ага, помню по продажам — хороший, добротный.
Страницы Назад 1 … 45 46 47 48 49 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж