Re: Крокодвір

CustoмBicyclь,
Стиль стриманий, смак хороший.
А заготовка аби без тріщин і ремонтів сваркою, все інше не біда. Тим більше, такі богатирські ростовки рідко трапляються.

shvorak пишет:

такі богатирські ростовки рідко трапляються

img/bs Там не все так просто з ростовкою — стандартна дорожникова чи турингова геометрія ростом 64 см. мені би точно не підійшла. А у цього "Ралея" геометрія наближена до шосейникової — дуже низько каретка, тому горизонтальна труба відповідає висоті туринга 62 росту. Кут рульової майже шосейний. Фрейм по жорсткості десь між шосе і турингом, на диво накатистий і чутливий до педалювання, для шин 28-32 мм. . 

Spoiler

Я просив продавця поміряти висоту горизонтальної труби над підлогою, поміряв і вислав неінформативне фото з рулеткою, а по факту збрехав на 2 см.  img/ppc   Але всеодно рама мені підійшла і я нею задоволений  img/bs

(11-10-2018 11:31:06 отредактировано CustoмBicyclь)

Каретка "Родстера" була :Крокодвір Крокодвір Крокодвір

Стала : Крокодвір Крокодвір  + чорна пластикова кришка-пильник по типу пильників каретки ММВЗ.

CustoмBicyclь,
img/bi
Відмінна робота! Родстер просто шик  img/ay

Spoiler

Однако висока конячка  img/rolleyes

Хороший цвет, надпись будете восстанавливать?Без неё пустовато.

Куплю вилку на "рекорд"

toni73, написів не буде (це вже не "Ралей Магнум",  а "Родстер"), шильд вказує на родовід і цього досить. Я недолюблюю всякі написи на рамах своїх велосипедів.

Spoiler

А Родстер взагалі мій другий крокодил з шильдом, всі інші без  img/bk  img/ah Про наклейки чи написи на рамах мене часто запитують любителі  img/bg , кажуть піди купи на базарі якісь наклейки і наліпи  img/ag   

CustoмBicyclь, Если гармоничная надпись собственного производства,почему бы и нет.

Spoiler

У ашановодов свой мир,им шемано крепить надо и обода тройные
п.с. не против передач,за породистые мтв,шоссе и тд.

Куплю вилку на "рекорд"

toni73 пишет:

гармоничная надпись собственного производства

Мій скіл ще не настільки прокачаний  img/bk Але рано чи пізно дійду і до цього кроко-навику  img/rolleyes

І що Ви думаєте я так просто здався з рулями-баранами?! Ні!  img/beard
"Рижик" кілька місяців поїздив з райзером і таки виросли йому баранячі роги. Вже пройшов прикатку і все влаштовує. Фото будуть найближчим часом.

CustoмBicyclь пишет:

таки виросли йому баранячі роги. Вже пройшов прикатку і все влаштовує.

Хехе. Только вчера по телефону болтали с Иваном ака shvorak, и чего-то я тааак вспоминал (не вслух), как давным-давно, ещё при мезозое,на первых порах он отстаивал палку, а я настойчиво парил ему баран img/ag Коих в его гараже теперь — как на барановой фабрике img/bj  А тогда он говорил, что фсё фигня, и нет руля, кроме палки img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Горбатого могила кроковод виправить. Декілька фото:
Крокодвір Крокодвір Крокодвір

Рама ХВЗ "Прогресу" виправилась добре і несподівано легко, без звуків, котрі би свідчили про ржаві зі середини труби (хто гнув сильно іржаві залізяки, той зрозумів про що я  img/ap ).

Spoiler

Тепер розумію, чому так багато старих радянських велосипедів з тим горбом біля рульової  img/ap Первісний хай-тен  img/bk

А от хромансиль "Чемпіона" я оцінив- погнув дві вилки (від "України" 80-х років і дубову від  img/bg ) і всеодно ідеально не виправилась. На нижній трубі біля рульової невеличкий горбик залишається навіть тоді, коли горизонтальна на місці горба вже має впадину ~ 0.5 мм.
На нижній трубі "Че" ближче до каретки є популярний для рам ХВЗ легкий і плавний вигин всередину (луги однакові для всіх ростовок — видно по кутах входу труб і різній товщині шару припою зверху і знизу, довбані раціоналізатори  img/bk ). На око з боку від 1 метру цього не видно, поздовж труби придивлятись і прикладати лінійку то 2 мм вилазять.

Spoiler

Я це розцінив, як запрограмовані із заводу зони деформацій на випадок аварії, як тепер в автомобілебудуванні заведено  img/bj 

Крокодвір Крокодвір Крокодвір

вах... это просто супер подгонка... снимаю шляпу коллега не все так могут красиво

Петро,  img/ay Кто делал — поймут img/bs

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

хромансиль "Чемпіона" я оцінив

CustoмBicyclь, да она такая.
Мостик под пайку?

Кто делал — поймут

+100500