Re: Крокодвір
CustoмBicyclь,
Стиль стриманий, смак хороший.
А заготовка аби без тріщин і ремонтів сваркою, все інше не біда. Тим більше, такі богатирські ростовки рідко трапляються.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Крокодвір
Страницы Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 26 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
CustoмBicyclь,
Стиль стриманий, смак хороший.
А заготовка аби без тріщин і ремонтів сваркою, все інше не біда. Тим більше, такі богатирські ростовки рідко трапляються.
такі богатирські ростовки рідко трапляються
Там не все так просто з ростовкою — стандартна дорожникова чи турингова геометрія ростом 64 см. мені би точно не підійшла. А у цього "Ралея" геометрія наближена до шосейникової — дуже низько каретка, тому горизонтальна труба відповідає висоті туринга 62 росту. Кут рульової майже шосейний. Фрейм по жорсткості десь між шосе і турингом, на диво накатистий і чутливий до педалювання, для шин 28-32 мм. .
Хороший цвет, надпись будете восстанавливать?Без неё пустовато.
toni73, написів не буде (це вже не "Ралей Магнум", а "Родстер"), шильд вказує на родовід і цього досить. Я недолюблюю всякі написи на рамах своїх велосипедів.
CustoмBicyclь, Если гармоничная надпись собственного производства,почему бы и нет.
гармоничная надпись собственного производства
Мій скіл ще не настільки прокачаний Але рано чи пізно дійду і до цього кроко-навику
І що Ви думаєте я так просто здався з рулями-баранами?! Ні!
"Рижик" кілька місяців поїздив з райзером і таки виросли йому баранячі роги. Вже пройшов прикатку і все влаштовує. Фото будуть найближчим часом.
таки виросли йому баранячі роги. Вже пройшов прикатку і все влаштовує.
Хехе. Только вчера по телефону болтали с Иваном ака shvorak, и чего-то я тааак вспоминал (не вслух), как давным-давно, ещё при мезозое,на первых порах он отстаивал палку, а я настойчиво парил ему баран Коих в его гараже теперь — как на барановой фабрике
А тогда он говорил, что фсё фигня, и нет руля, кроме палки
Горбатого могила кроковод виправить. Декілька фото:
Рама ХВЗ "Прогресу" виправилась добре і несподівано легко, без звуків, котрі би свідчили про ржаві зі середини труби (хто гнув сильно іржаві залізяки, той зрозумів про що я ).
А от хромансиль "Чемпіона" я оцінив- погнув дві вилки (від "України" 80-х років і дубову від ) і всеодно ідеально не виправилась. На нижній трубі біля рульової невеличкий горбик залишається навіть тоді, коли горизонтальна на місці горба вже має впадину ~ 0.5 мм.
На нижній трубі "Че" ближче до каретки є популярний для рам ХВЗ легкий і плавний вигин всередину (луги однакові для всіх ростовок — видно по кутах входу труб і різній товщині шару припою зверху і знизу, довбані раціоналізатори ). На око з боку від 1 метру цього не видно, поздовж труби придивлятись і прикладати лінійку то 2 мм вилазять.
вах... это просто супер подгонка... снимаю шляпу коллега не все так могут красиво
Петро, Кто делал — поймут
хромансиль "Чемпіона" я оцінив
CustoмBicyclь, да она такая.
Мостик под пайку?
Кто делал — поймут
+100500
Страницы Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 26 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Крокодвір