Re: Мій гараж

Arioh,
img/ay  img/ay  img/ay  img/ag
Только букву в полтора раза меньше, птичка не совпадает по размеру

Покрасили голландця:

Мій гараж

Мій гараж

Мій гараж

Якось трохи благородніше виглядати став вроді . Оперативно досить покрасили, в четвер заніс, сьогодні забрав. Тепер жалію шо зажав 100 грн на лак коли Україну красив, з лаком реально набагато круче дивиться.

Завис з вибором на який з велів болотніки краще поставити, на цей чи на Україну, на цей в мене по ширині підходящі є, на Україну прийдеться докупляти а на 47мм шини ше попробуй найди нормальні, або самопальні робити, бо ті стальні широкі шо в мене є — повне фуфло, ржавіють страшно і дуже шумлять. Але з другого боку на Україну можна заморочитись і повнозахисні зробити з уплотненням по краях як на тому древньому пежо з байкпорна, на голландці прийдеться з обрубком спереду їздити, ну і незручно на бездоріжжі — дуже зазор малий між шиною і болотніком получається, листя і т.п. постійно застрягало.

Arioh,
Колір смачний img/ay
3020, Кораловий по нашому?

shvorak, 2004.

Впізнаю львівську фарбувальну школу. Порошка не жаліють.
Колір бомба!

Я рухаюсь, значить я існую!

Arioh,
Краска выглядит  img/bb
Я ставил полукруглые в сечении хромированные крылья с  img/bg  и после покраски изнутри грунтовкой они хорошо себя показали, второй год ржавчины нет и выглядят прилично (сделано в Индии) img/ag
Это под шину 47+ мм
Родные голландские железные я сразу выбросил, они каждое по килограмму весят и сделаны криво.
Если не стоит задача именно железные, то черные пластиковые полноразмерные китайские за 60 грн вполне хороши на дорожник.
Там пластмасса мягкая и они не шумят при езде по мелкому отсеву

Жизнерадостно img/ag  Мне мостик глаз режет, на фоне красивых узлов. Кронштейн генератора, кстати, здесь отторжения не вызывает — наверное из-за оригинальности, хоть и отпетая дешёвка.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Вот зібрав поки макет:

Мій гараж

Мій гараж

Незнаю тільки шо з заднім колесом робити, напевно краще б чорний обід поставити? Колесо полюбому перезібрати треба буде, бо трохи халтурно зібрав і без шайб, просто шоб протестити планетарку на бездоріжжі. Підсиділ б десь хромований 25,4 найти трохи довгий, на базарі тільки оцинковані сітчасті, зараз з кастрюлія стоїть — трохи не вписується, ну і стальний поідеї помягший мав би бути. Сідло лишу це на ньому, на Україну того турінгового віткопа поставив він там якось більше подобається, мб через трохи нижчу посадку.

Мій гараж

Зробив пильник на рульову з підножних з/ч — стальний пильник від каретки томпсона і кільце вирізане з пластмасового пильника каретки томпсона. По розміру  ідеально підійшли — і не болтається і чашка не треться.

Пафнутий, Та я поки і поставив пластикові, але трохи завузькі вони, в мене на Україні шини реальних 47-48мм мають.

kisa, Ага, кронштейн якось норм дивиться, не спилював, бо він і зразу трос тормозний тримає. Мостик так і не рішився поміняти.

Получилось нарешті більш менш пристойно сфоткати на тапок img/ag .

Мій гараж

Зібрав поки як є, поміняв зірку з 20 на 22, тепер по асфальту на 3 передачі в режимі сінгла можна їздити спокійно (зараз діапазон 1,46 2 2,72), чуть чуть правда відчувається тих 3-5% втрати кпд чи скільки там в сакса на 3 передачі, але тільки   на підйомах, по плоскачу не замітно. Попробую ше по лісі поїздити на днях.

Короче з ходовою частиною все влаштовує  img/ay ,  тепер вигляд треба ше трохи доробити. Вот з білими ободами якось вроді вінтажніше буде, мені здається.

Заднее колесо — конкретно винтажное. Переднее с таким цветом.. ну есть такой стиль. А вот руль и седло с их хомутами-выносами-палками и туда и и туда идёт. Но насерное, в винтажном ключе он весь поприятнее будет.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Arioh,
Вообще светлый теплый цвет рамы хорошо сочетается с хромом, коричневой кожей и серым анодированым алюминием, а холодные и темные цвета можно сочетать с черным и цветной анодировкой. Главное чёрным не перегружать — будет хорошо.

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

В мене до речі нерж обід валяється "ван щорнхорст" може його спереді поставити замість чорного?

Вот якось так голландець получається

Мій гараж

Мій гараж

Все ж на чорних ободах буде, в мене просто чорні обода трохи дебеліші, до бездоріжжя більше підходять поідеї, з білих взагалі тільки один підходящий по ширині для цих шин лишився.

Зібрав з шайбами м3 планетарку, м2 не найшов, а з нета качати не хотілось. Зате нержавійка. Дорогі правда — 30коп. порівняно з простими оцинкованими по 5 коп. , добре шо хоть вузькі.

Мій гараж

На черзі емблема.

img/off
Блін, хотів занести емблеми в поліграфію на плотерну порізку, а в них  тільки корел є, а в мене все в SVG(користуюсь інкскейпом) які корел нормально не читає. Тепер фз як краще перегнати з svg в cdr. Корел  більше як 4 роки не відкривав , вже непамятаю толком, шо там до чого(.

Симпатично, но чего-то не хватает.

Spoiler

Ездока что ли?

Защитите резьбу задней оси, она вам "спасибо" скажет.
Я бы рубашку переключения проложил дальше от рамы, за рубашкой тормоза. Так будет меньше затирать.

И тормозную ручку развернуть вперёд под 40-45. Вообще необычно передний тормоз под правую руку, обычно он под левой.

У меня навязчивая идея — этот руль можно отполировать. img/ag

Arioh пишет:

"ван щорнхорст" може його спереді поставити замість чорного?

Ну, это вкусовщина. И этот "хорст" ещё и тяжёлый, поди — нерж небось.

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

Riverdale, Руль стальний. Я спочатку хромований хотів ставити, але не знайшов такої форми.