Re: Мій гараж

toni73img/ay
Он воно що! То така незвична конструкція, щоб регулювати кут колодок вздовж ободу  img/lupa

Spoiler

Але я поставив би таки звичне кріплення колодок, воно якесь лаконічніше і акуратніше виглядає ІМХО

Мій гараж

Вот таке кріплення, з одного боку закльопка, з другого болтик.

Arioh, Думаю, Петро прав — красивше поставить от ХВЗ.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa, Согласен.По началу подумал самопал.А нет,завод.

Куплю вилку на "рекорд"

Так і зроблю, в мене десь навіть колодки валялись нормальні від кантіків. А кріплення в колекцію до амовиноса і тої французької шнековтулки будуть  img/ag .

Spoiler

Хоча на тій втулці мене мучить бажання ше один вел почати збирати повністю  на французьких з/ч  img/ag . Шось типу  ретро-шосера або злий турінг з трансімісією 1х5  (міфа трохи замягка). Назбиралось вже їх як мінімум на пів вела просто, фрейма і тормозів тільки бракує. Ну, але то не скоро і не впевнений чи візьмусь за ше один вел. 

Arioh,

Spoiler

зате товариство на 99% впевнене img/hitry  img/bj  img/bj  img/bj  img/bj

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Завис з вибором як трос до тормоза кидати, через упор чи через винос. Якшо через винос то прийдеться другий ставити, на цьому болт мішає, та і боюсь сверлити його, бо труба якась тонка дуже:

Мій гараж

Маю таке одоробло, вже з готовим отвором, але боюсь шо весь вигляд вела спортить  воно.

Мій гараж

Arioh пишет:

як трос до тормоза кидати, через упор

Через упор, можна зробити саморобний з кронштейну кріплення вело-корзини. Такі кронштейни з достатньо товстої і твердої сталі, продаються окремо по 10-25 грн.  Висвердлити отвір і нарізати різьбу м5 для регулятора, обрізати зайве, крапля фарби на торець зрізу і все  img/bk

Та ну. Мне нравится, когда через вынос — технически изящно, без лишнего такелажда и рангоута. Но понятно, это  с умом надо делать.

Мой гараж

kisa, через той винос що зараз стоїть не вийде нормально, треба довший. В ідеалі альмінієвий товстостінний, потім залихоманити в ГОИ.

Ага, я вижу, и коллега Arioh, (это важнее img/ag ) тоже понимает. Можно смело сверлиь не очень длинный спортивный ХВЗ. Также сверлятся туристовские.
Мій гараж Мій гараж

Ну а на буржуйские нужно внимательно смотреть.

Мой гараж

Мое мнение через упор... Технически проще(чем проще тем надежней img/ag ) А вдруг вынос захотите поменять... Оперативей, ремонтопригодней....

tork пишет:

А вдруг вынос захотите поменять..

img/bj  img/bj Учитываая, в чьей мы теме, это замечание может быть важным img/bj А так — на кой его менять? Я считаю, что устаканенный велосипед трогать не нужно.

Мой гараж

kisa, да я видел, ребята в астрахани сверлят и не заморачиваются.... ну я типа как механик говорю...  меньше сверлишь больше спишь img/ag  img/ag  img/ag .....

Тоненькое аккуратное отверстие, чем оно навредит выносу? Имхо, конечно.
Вопрос риторический. img/ag

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.