Re: PUB

LjAlex, я подумал про ключевое слово Вроде. Когда без Бахил ездил то ноги мерзли и продувались, с бахилами все супер  img/ay

artem4ik19img/thank так и запишем  img/bv
Женя, а как летом без дырок то?

LjAlex, Саша, пам'ятаєш анекдот про бородатого професора  img/bj
Якось не задумувався і було нормально.

Я рухаюсь, значить я існую!

img/bj . Женя, жди лета img/ag

img/bj

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

(27-10-2018 23:59:45 отредактировано tork)

космическая форма img/ay  img/ay  img/ay
межгалактическая.....

Я колись зимою у лижній формі гасав, але вона вже зносилась і думаю що взяти на заміну. Мабуть знову щось лижне підберу на секонді, але на початку сезону ціна неадекватна  img/ppc  В холодну пору найважче підібрати правильну шапку і правильні рукавиці, щоб і не продувались і не потіло.   

Spoiler

Лижна форма чудово підходить для зимового велокатання: мембрани, клапани, віндстопери і т.д. Мені було комфортно від +3 до -15°С

img/ag Лыжная форма — да. Всё присматриваюсь (понятно, на секонде) и особенно в апреле, когда их за копейки сливают. Но... зимой кататься — я плевал, а ездить по делам нереально в моих условиях  img/bk

О! Помните, коллеги, у нас зимняя тема есть https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?id=316 ?
Предлагаю типа традицию. У кого первого снег пошёл (высокогорье и прочие аномалии не считаются) — тот постит фотку своего вела с первым  снегом мать бы ег , чем поднимает эту тему для соответствующей болтовни в очередную зиму.

До того — не трогаем.

Мой гараж

+

Diesel power

murabel пишет:

Під час самої гонки було досить тепло

А у нас сьогодні цілий день сиро і +8-+10 тепла, кілька разів моросіло і мжичка. Дороги мокрі, навіть телепортатор не виводив на повноцінний тест-драйв  img/ak  А з вчорашнього короткого виїзду зрозумів, що дуже ймовірно улюблене фіксерами сідло "Velo VL-1221" занадто тверде. Нажаль подібна модель з пружинами в Україні не продається. Медитувати на шкіряне?

CustoмBicyclь пишет:

Медитувати на шкіряне?

img/bs

Мой гараж

kisa, тоді довго доведеться медитувати.
А якщо не довго, то Брукс по ціні двох таких крокодилів  img/bk  img/jaba

Та ой. Если правильно медитировать...  Затраты душевных сил на медитацию — ничто по сравнению с хорошим кожаным седлом img/ag
У меня пластмассовых и нет. И на холод жалуются любые органы, кроме задней части организма — не твёрдо, не холодно (по сравнению с пластиком).

Мой гараж

CustoмBicyclь,
По 300 проскакують ХВЗшні в непоганому стані.

kisa пишет:

Если правильно медитировать.

За колегою Bobом не вженешся — тільки на ОЛуХу з"являється перспективне ХВЗ, то зразу він викупив  img/ag У нього стаж по такій медитації  img/ag